Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77
96% van onze klanten beveelt ons aan!

Keuken op maat

Jouw keuken op maat

Wij maken voor al onze klanten een keuken op maat. Onze keukenadviseurs nemen de tijd voor het ontwerp van jouw keuken. Daarom werken we alleen op afspraak. Onze adviseurs ontwerpen jouw keuken op basis van jouw kookstijl en wensen. Je krijgt een 3D-impressie van de ontwerpen, zodat je rustig over verschillende keuzes kunt nadenken. Bovendien heb je bij ons geen gedoe met lange onderhandelingen. We rekenen direct de echte prijs uit.

Een persoonlijk 3D-ontwerp

Om een goed 3D-ontwerp te maken van jouw droomkeuken is het verstandig om alvast een aantal zaken op een rijtje te hebben voordat je naar de afspraak met onze keukenadviseur gaat. Op onze website staan talloze voorbeelden waarbij je ideeën op kunt doen en je kunt laten inspireren. Als je al specifieke wensen of stijlen in gedachten hebt, dan is het goed om dit voorafgaand aan het adviesgesprek kenbaar te maken aan de keukenadviseur.

Passen en inmeten

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om de ruimte in te meten. Je kunt er voor kiezen om zelf je keuken in te meten, maar wij raden je aan om dit door ons te laten doen. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, maken we een afspraak. Je dient er dan wel voor te zorgen dat de ruimte geschikt is om op een goede manier in te meten. Hoe je dit kunt doen zal de adviseur met je bespreken.

Plaatsen maar!

We leveren jouw keuken voorgemonteerd, zoals een reguliere keukenwinkel dat zou doen. Uiteraard kunnen onze keukenmonteurs de keuken voor je opbouwen tegen een meerprijs.

  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
61.472klanten kregen advies
Advies op maat
  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook 's avonds of in het weekend mogelijk
Gratis en vrijblijvend
1.077

gemaakte afspraken vorige maand

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook

Bekijk onze populairste keukens