Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77
96% van onze klanten beveelt ons aan!

Unieke werkwijze

SAMEN houden we het GOEDKOOP

Samen met jou kunnen wij het goedkoop houden. Onze unieke werkwijze is eigenlijk erg simpel. Zowel wij als jij willen de keukens goedkoop houden. Dit kunnen wij doordat we enkel op afspraak werken. Hierdoor kunnen wij onze personeelsbezetting optimaal benutten. Zoals jij je kunt voorstellen levert dit ons een flinke besparing op. Dit VOORDEEL geven wij direct terug aan JOU! Zo houden wij SAMEN de keukens GOEDKOOP!

Waarom zo goedkoop?

Keukens gemaakt door Duitse fabrikanten. Van merken die goed bekend staan. Met dezelfde service als reguliere winkels. En dan toch zo goedkoop? Wij houden de prijs laag door efficiënt te werken. En dat doen we al 10 jaar!

De werkwijze van Keukenplaats

Alleen op afspraak

We werken alleen op afspraak. Dat doen we om onze kosten laag te houden. Onze adviseurs kunnen hun tijd zo goed gebruiken, terwijl onze klanten op alle aandacht kunnen rekenen.

Geen dure reclame

We gebruiken internet, de effectiefste manier om jou te bereiken. Voor ons geen dure reclames. Waarschijnlijk zie je de naam Keukenplaats vandaag voor het eerst. Vinden we prima, want nu heb je een keuken nodig.

Direct de reële prijs

Onze adviseurs ontwerpen de keuken die jij wilt. Daarna rekenen ze direct de werkelijke prijs uit. Aan onderhandelingen verspillen we geen tijd. Jij krijgt een goede prijs, wij een tevreden klant.

Slimme logistiek

We werken direct samen met de grote Duitse keukenmakers. Onze keukens worden op bestelling gemaakt, wij halen ze bij de fabriek op. Dit proces werkt zo soepel, dat we jouw keuken in 10 dagen kunnen leveren.

Lage servicekosten

We leveren alleen Duitse keukens. Deze staan bekend om kwaliteit en duurzaamheid – in Duitsland noemen ze dat gründlichkeit. Onze klanten hebben daarom zelden een servicemonteur nodig.

Jouw keuken bij Keukenplaats

Vraag een afspraak aan

Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen. Wij bellen jou zo spoedig mogelijk om een afspraak in te plannen. Dat kan van maandag t/m zaterdag, overdag en ‘s avonds.

Showroom of bij jou thuis

We nemen alle tijd voor het ontwerp van jouw keuken. Je mag kiezen waar we jou helpen. Dat kan in één van onze showrooms in Nederland. Maar we werken net zo goed op locatie, bij jou thuis of op kantoor.

Levering en montage

De prijzen die we noemen gelden wanneer je de keuken bij een showroom ophaalt. Natuurlijk brengen en/of plaatsen we de keukens graag. Maar het hoeft niet – en dat scheelt in de kosten. De keukens leveren we voorgemonteerd, het zijn dus geen bouwpakketten.

Service en garantie

We bieden dezelfde service als reguliere keukenwinkels. Dat wil zeggen: 5 jaar garantie op de meubels en 2 tot 5 jaar op de apparatuur. Bij problemen komen onze monteurs bij u langs.

  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
61.472klanten kregen advies
Advies op maat
  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook 's avonds of in het weekend mogelijk
Gratis en vrijblijvend
1.058

gemaakte afspraken vorige maand

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook