Lincoln

Een minimalistische betonlook keuken voor 4.950,-. De betonlook heeft de uiterlijke kenmerken van echt beton. Toch is het materiaal minder zwaar en zijn de randen minder scherp. Betonlook is erg geschikt voor een eettafel of salontafel waardoor de meubels perfect bij de keuken passen.

Clovis

Een witte keuken met groot kookeiland voor €10.990,-. De keuken heeft een prominente plek in de woning waardoor er een fijne ontmoetingsplek ontstaat. Ook het aangebouwde bargedeelte is perfect om vrienden en familie aan uit te nodigen voor een goed glas wijn.

Málaga

Deze betonlook L-keuken van 6.099,- vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. De hoge keukenkasten zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden waardoor al het keukengerei een mooi plekje krijgt. De strakke keukengrepen maken deze betonlook keuken helemaal af!

Quedlinburg

Een mat zwarte keuken past bij zowel de industriële als de moderne woonstijl. In deze keuken van 5.295,- is de kleur mat zwart gecombineerd met notenbruin houtlook keukenkasten. Het materiaal van de keukenkasten is doorgetrokken naar het meubilair, wat het hele interieur tot een geheel maakt.

Céret

Een grote keuken met schiereiland voor 9.490,-. De combinatie van wit en grijs betonlook maakt de keuken een industrieel ontwerp. De gekleurde keukenaccessoires geven het design een speels effect.

Lier

Een kleine ruimte vraagt om een slim ingerichte keuken. In deze keuken voor 5.995,- lopen de handgrepen moeiteloos over in de keukenkasten waardoor ze wegvallen in het ontwerp. Het houtlook keukenblad creëert een speels effect tussen de betonlook keukenkasten.

Cork

Een chique keuken voor 6.995,-. De keukenachterwand heeft een bakstenen look waardoor er een luxe sfeer ontstaat. Alternatieven voor bakstenen zijn bijvoorbeeld steen strips of behang. Je creëert hetzelfde effect, maar het is voordeliger en heeft minder onderhoud nodig.

Edinburgh

Deze L-vorm keuken van 5.650,- is een echte leefkeuken. De witte keuken is tijdloos en zorgt voor veel licht in huis. Gecombineerd met een houtlook aanrechtblad is de keuken helemaal af. Je kan hier gezelliger samenkomen met het gezin.

London

Een minimalistische keuken voor 5.695,-. Het strakke design past mooi bij de rest van het interieur. De witte en grijze keukenkleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en creëren een chique look.

York

Een prachtige licht betonlook keuken met schiereiland voor 7.990,-. Het schiereiland zorgt voor voldoende beweegruimte en de keukenkasten zorgen voor veel opbergmogelijkheden. De open wandplank is de finishing touch waar je leuke keukenaccessoires op kan plaatsen.