Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 10, waarbij 10 de beste score is.

Beoordeel ons

Wij scoren een

9,5

uit 12.697 beoordelingen

Nico Rusman

Alphen aan den Rijn

12 augustus 2022
10,0

Vakkennis van verkoper en sfeer in de winkel.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dank je Nico dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. “Goede sfeer in de winkel” gecombineerd met “vakkennis”. Kan niet beter toch?

Gerrit Ausma

Alkmaar

7 augustus 2022
8,0

Goede persoonlijke begeleiding en adviesfunctie, men neemt de tijd en is gastvrij

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dank voor je feedback Gerrit. Fijn dat je tevreden bent over je adviseur Kelly. Je bent bij haar gegarandeerd in goede handen.

Nico Moes

Zaandam

9,0

Prettige adviseur

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dank je Nico dat je de moeite hebt genomen om ons een mooie 9 te geven. En óf Kees een prettige adviseur is. En bovendien ook nog eens uiterst vakbekwaam!

Michel Kraak

Barendrecht

4 augustus 2022
9,0

keurig geholpen en ook een nieuwe keuken gekocht!

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Proficiat met de aankoop van je nieuwe keuken Michel! We zijn blij te horen dat je keurig geholpen bent en je tevreden bent over onze service!

Eddy Callaerts

Sittard

9,0

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt Eddy voor je mooie rapportcijfer! We hopen dat je lang veel plezier gaat beleven aan je nieuwe keuken!

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Johan Gort

Almere

31 juli 2022
9,0

Prettige samen werking

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor je positieve reactie Johan.  We doen het goed, maar streven altijd nog naar beter. We wensen je heel veel plezier en kookgenot in je nieuwe keuken!

Roshni Jaikaran

Den Haag

25 juli 2022
10,0

Zeer goed geholpen met advies voor een nieuwe keuken en ook een heel mooi ontwerp gemaakt. Zeer bekwaam personeel.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dank je Roshni voor je mooie woorden. Je adviseur zal ook blij zijn dit te lezen. We wensen je veel en jarenlang plezier van je nieuwe keuken.

Ellen Vonk

Rotterdam

9 juli 2022
10,0

De rust en een hele fijne rustige verkoper die meedenkt

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dank je Ellen. Aardig om ons (en anderen!) te laten weten dat je je afspraak zo fijn hebt ervaren. In alle rust en met een adviseur die ook echt me je meedenkt. Zo doen wij dat!

Anne-Marie de Bie

Barendrecht

25 juni 2022
9,5

Gezellige, ontspannen sfeer

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Hartelijk dank voor je prachtige rewiew Anne-Marie! Een goed en gedegen advies, kan natuurlijk altijd in een gezellige ontspannen sfeer. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken!

Yuri Herter

Amersfoort

24 juni 2022
10,0

Rustig, open, eerlijk, persoonlijk, kennis van zaken, zorgvuldig, to the point, erg prettig. ik kreeg veel vertrouwen in de zaak en het product door het contact met dhr. Karadag.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling Yuri!  Een adviesgesprek zoals het hoort: persoonlijk, eerlijk en to-the-point en zeker geen pushverkoop! Erbil zal heel blij zijn met je mooie review.

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

An van Haarlem

Bergen op Zoom

23 juni 2022
9,0

Heel goede professionele coaching in het beslissen over je keuken.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor je positieve feedback An!  Onze keukenadviseurs zijn de professionele gesprekspartner bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing als het kopen van een nieuwe keuken.

Fijn te horen dat jullie hierbij goed en vakkundig geholpen zijn.

Wouter van Bennekom

Barendrecht

16 juni 2022
8,0

Vriendelijk, professioneel, behulpzaam en met eerlijk advies benaderd door Patrick.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Met onze jarenlange ervaring, geven wij jullie graag een eerlijk en professioneel advies. Patrick zal jullie mooie review graag terug lezen!

Vincent Bijl

Zoetermeer

2 juni 2022
10,0

We zijn heel fijn en goed geholpen door Jordi, hij dacht goed met ons mee en uiteindelijk hebben we een hele mooie keuken samengesteld.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor je prachtige review Vincent! Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over ons advies en onze service. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Maak een afspraak en kom langs!

Bij Keukenplaats werken we zo slim mogelijk, zodat we jou de laagste prijs kunnen bieden. Om ons personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, werken we alleen op afspraak. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal.

27 vestigingen in het hele land, dus altijd één in de buurt!

Maak een afspraak
Je zit nergens aan vast!
Meer over het adviesgesprek
Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!