Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

M.H. Looijmans, Amsterdam

7 september 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Snel, zeer deskundige sales medewerker die mee denkt over de design van de keuken en goede advies geeft.

Bas Wouters Directeur

Dank u vriendelijk meneer Looijmans dat u de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen u alvast vele jaren plezier van uw nieuwe keuken!

Amber, Alphen aan den Rijn

2 september 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Inmeten door filiaal manager.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Duidelijker aangeven dat Keukenplaats geen eigen winkel heeft, maar verkoopt via partnershowrooms.

Bas Wouters Directeur

Dank je Amber voor je uitstekende beoordeling. Wat betreft je opmerking; op onze website staat heel duidelijk dat we geen eigen showroomnetwerk hebben. Een van de voornaamste redenen dat we de keukens zo laaggeprijsd kunnen aanbieden!! Veel plezier met je nieuwe keuken.

Wilma van Handel, Eindhoven

20 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Fijn gesprek

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Vlgs mij hoeft er niets verbeterd te worden

Bas Wouters Directeur

Een fijn gesprek is een goed begin. We zijn ervan overtuigd dat het vervolg ook naar wens zal zijn. Dank je voor je beoordeling Wilma.

Henk de Vos, Zwolle

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijk, transparant en professioneel advies.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank Henk voor deze mooie beoordeling. Heleen kan terecht trots zijn en jij veel plezier met jullie nieuwe keuken straks!!

Francien Dinee, Zaandam

14 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

De tijd en ruimte en absoluut geen druk. Top

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

ik zou het niet weten nog nooit zo fijn een keuken gekocht

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Francien voor je uitstekende beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over je bezoek aan onze showroom in Zaandam. Geen druk: zo is dat. Bij ons geen pushverkoop.

Anne van der Veer, Rotterdam

13 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Om maar met de deur in huis te vallen; niets dan lof over de service. Ik ben zeer prettig te woord gestaan. Rob luistert goed naar wensen en denkt mee om de keuken zo efficiënt, praktisch en op een zo kostenefficiënte manier op te stellen. Verder is hij geduldig, legt goed uit en laat zien hoe het ook op een andere manier zou kunnen. Kortom, je voelt je op je gemak om de keukenopstelling van alle kanten te bekijken. Hij heeft bovendien een goed gevoel voor kleur en voelt goed aan welke stijl ik mooi vindt en geeft daar ook goed advies over. In de keuken die ik nu aan het uitwerken ben met hem, adviseerde hij mij het 2 cm dikke composietblad i.p.v. het 4 cm dikke blad. Ik ben blij dat hij mij hierop wees want het dunnere blad past qua stijl dan de wat grovere uitvoering. Wat ik het grootste pluspunt vindt, is dat Rob mij rustig mijn gang liet gaan met al mijn ideeën en dat ik me niet opjaagt voelde, om maar uit te drukken. Hij neemt echt de tijd. Het is toch een groot bedrag dat je gaat uitgeven en Rob zorgt ervoor dat je zeker van je keuze kunt zijn. En dat is een zeer prettig gevoel. Wat ik ook erg leuk vond, was dat twee van Rob's collega's ook even kwamen kijken naar het (bijna) eindresultaat en ook nog mee dachten over hoe een tafelblad het best te integreren is met het schiereiland. Adviseurs met hart voor hun vak!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Voor mij is de service helemaal top. Meestal neem ik de reviews met een korreltje zout maar ben blij dat ik, gebaseerd op de reviews, een afspraak heb gemaakt bij Keukenplaats.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Anne. Ja, daar is natuurlijk niets meer aan toe te voegen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Carlo van Berkel, Eindhoven

29 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijkheid ,goed advies, spontaniteit !!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Misschien bezorging?

Bas Wouters Directeur

Dank je Carlo voor deze uitstekende beoordeling. Ik neem aan dat je adviseur je verteld heeft dat bezorging en zelfs volledige installatie mogelijk is. Anders vraag hem of haar er gerust naar.

Marc Claeijs, België

28 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Zeer aangename ontvangst.Voldoet geheel aan onze verwachtingen betreft de opstelling van de keuken en tekeningen in 3D valt in het oog waardoor je het gevoel hebt de keuken in werkelijkheid geplaatst te zien. We hebben de winkel verlaten met aangenaam gevoel.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik zou het niet onmiddellijk weten ,maar doe zo verder,top !

Bas Wouters Directeur

Dank je Marc en fijn te horen dat je zo tevreden bent over het bezoek aan onze showroom in Eindhoven. We hopen dat je straks ook zo tevreden zult zijn met jullie nieuwe keuken.

Sugandhi Sharma, Amsterdam

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Klantgerichtheid een vriendelijk mannier van onze aanspreekpunt

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen toevoeging

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank Sugandhi dat je de moeite hebt genomen om deze topbeoordeling in te sturen. We zullen ervoor zorgen dat je tevreden blijft!!

H.H. Wagenaar, Heerenveen

23 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Contact met Fokke Hofman was uitstekend

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Mbt vestiging Oudehaske; ga zo door. No nonsense mentaliteit.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank mijnheer Wagenaar voor de mooie woorden. Fokke zal blij zijn dit te horen. No-nonsense-mentaliteit; precies!

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!