Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

S. Westeneng, Veenendaal

20 maart 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Wij zijn zeer correct ontvangen en na een rondgang door de zaak, over gegaan tot aankoop van een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Nee ik heb geen advies voor verbetering van de ontvangst.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel familie Westeneng dat jullie de moeite hebben genomen om een beoordeling in te sturen. Daar zijn wij heel blij mee. Net zoals jullie zonder twijfel heel blij zullen worden van jullie nieuwe keuken!

Mevrouw Paulusma, Naarden

18 maart 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank mevrouw Paulusma voor uw uitstekende rapportcijfers. Onze showroom in Almere zal trots en tevreden zijn.

Esther van de Kimmenade, Eindhoven

1 maart 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Snel en gemakkelijk contact. Konden snel tot een afspraak komen. In de winkel werd met ons meegedacht en het gevoel eerlijk behandeld te worden.

Bas Wouters Directeur

Dank je Esther voor je goede beoordeling. Rob is zo trots als een pauw!

Jolanda Romein, Amsterdam

29 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijk, duidelijk verhaal, goed meegedacht met mijn wensen

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Jolanda. En ook de plaatsing gaat perfect goed komen hoor. Daar kun  je op rekenen.

Nezihat Kosen, Den Bosch

28 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijk personeel, professionele mensen die je helpen en natuurlijk goede kwaliteit en ruime keuzes.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Montagekosten kunnen inbegrepen worden bij de prijs. Want de keuken is al duur genoeg en montagekosten erbij maakt het duurder en minder aantrekkelijk.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel voor je beoordeling. Zijn we altijd heel blij mee. Montagekosten inclusief maken is helaas niet mogelijk omdat er zoveel factoren meespelen dat dit echt per situatie heel verschillend kan zijn en dus ook per geval uitgerekend moet worden. Bij de een is de keuken in een halve dag volledig geplaatst terwijl bij een ander twee volle dagen nodig zijn i.v.m. aanpassingen, leidingen verleggen, moeilijke hoekjes, scheve muren etc.

Angelique Mulder, Amsterdam

5 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Dat jullie door heel Nederland showrooms hebben, ik had gedacht dat ik naar Duitsland moest. Verder helemaal niet opdringerig.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen idee

Bas Wouters Directeur

Dank je Angelique dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je tevreden bent. En inderdaad je hoeft niet naar Duitsland. De keuken komt rechtstreeks uit Duitsland van de fabriek naar jullie thuis!

Karin van Klingeren, Den Haag

4 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

de vriendelijke en zeer goed uitleggen medewerkers

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

niets

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank Karin voor je super beoordeling. De adviseurs van de showroom in Den Haag zullen dit met trots en plezier lezen!

Hanna Berragiy, Almere

17 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Bjorn was aardig probeerde ons niet iets aan te praten, professioneel en behulpzaam vond ik hem.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Meer keukenmonteurs in dienst nemen. De wachttijd is heel lang.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Hanna voor je positieve beoordeling. Wij zijn voortdurend op zoek naar keukenmonteurs, maar dat moeten wel op en top vakmensen zijn. Vind die maar eens. Als je iemand weet, horen we het graag. We hopen dat het eindresultaat er – ondanks de bij jou wat lange wachttijd – mag zijn! Veel plezier met de nieuwe keuken.

Rob Engelberts, Veenendaal

15 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Prima service, klantvriendelijk, geduldig, duidelijk

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Toch teleurgesteld over prijs. Niet verwacht dat de offerte ver boven mijn budget lag gezien de aanbiedingen.

Bas Wouters Directeur

Dank je Rob voor je goede beoordeling. Wat betreft de prijs weten wij niet wat jullie in de showroom precies hebben besproken. In ieder geval zijn alle Keukenplaats aanbiedingen zoals afgebeeld op onze website te krijgen voor de geadverteerde prijs. Maatwerk, andere apparatuur, een vaatwasser erbij; het kan allemaal, maar dan moet de adviseur inderdaad gaan rekenen. Jammer dat je dat vond tegenvallen, maar de aanbiedingen zijn dan ook wel héél erg scherp geprijst.

Frits H. Groen, Amsterdam

14 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Zeer goede adviezen die hebben geleid tot een keukeninrichting waarover ik bijzonder enthousiast ben.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Nee, lekker houden zo!

Bas Wouters Directeur

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. De showroom in Amsterdam is pas net geopend, maar blijkbaar is de service al meteen top! Fijn om te horen.

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!