Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77

Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Els de Schoesitter, België

17 april 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Er wordt naar je geluisterd, men denkt met je mee en er wordt correct advies gegeven. We waren uitermate tevreden over de service van uw verkoper Marvin !

Bas Wouters Directeur

We zijn altijd blij als onze klanten de moeite nemen om een beoordeling in te sturen. En natuurlijk helemaal als blijkt dat men geheel tevreden is. Marvin zal ook trots zijn!

J.M. Gouweleeuw, Zwolle

10 april 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Een adviesgesprek gehad in één van de showrooms. Er word goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. En vooral praktisch en professioneel meegedacht.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Tot nu toe zeer tevreden

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je beoordeling Jolijn. Mooie woorden die onze adviseur Heleen als muziek in de oren zullen klinken.

Joan van Yperen – de Bruijn, Driebergen-Rijsenburg

6 april 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Dat jullie bij ons thuis zijn wezen kijken en daardoor een veel beter idee hebben van onze mogelijkheden.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

?

Bas Wouters Directeur

Bedankt Joan dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling in te sturen. En wat voor een! Weer een 10. Wij hopen dit jaar jullie zomer extra glans te geven met jullie nieuwe keuken. Dat jullie er maar jarenlang plezier aan mogen beleven.

Joost van Heeswijk, Oisterwijk

3 april 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Er wordt mee gedacht, super vriendelijk geholpen, goede uitleg.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik vond het gewoon super dus ga zo door.

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor uw uitstekende beoordeling. “Ga zo door” zullen we zeker doen!

Amanda, Hengelo

2 april 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

7

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Amanda voor de mooie rapportcijfers. Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen.

Patrick Stoop, Den Bosch

30 maart 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Medewerker denkt mee

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

iets bij de koffie

Bas Wouters Directeur

Fijn te horen dat je te spreken bent over je bezoek aan onze showroom in Den Bosch. We zullen je suggestie “iets bij de koffie” onmiddellijk doorgeven aan de showroom. Wordt aan gewerkt.

Monique Bos, Soesterberg

27 maart 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Bij Keukenplaats in Soesterberg zijn wij super goed en relaxed geholpen door Bas Knol. We zijn in diverse keuken winkels geweest. Overal voelde je een soort van druk dat je meteen moet beslissen en geduwd werd richting bepaalde producten. Dit was bij Bas absoluut niet het geval.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

-

Bas Wouters Directeur

Dank je Monique. Bas zal het fijn vinden om dit te lezen. Ook wij zijn trots op hem!

Iwan Brouwers, Den Bosch

26 maart 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

We werden zeer goed ontvangen, waarna we door Remco van goed advies zijn voorzien. Hierdoor hebben we een prachtige keuken bij jullie gekocht.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Wij zien weinig verbeter punten.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank Iwan en heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze showroom in Den Bosch. De medewerkers daar zullen dit ook met plezier lezen. Geniet van jullie nieuwe keuken. Dat zal geen probleem zijn!

Rinie de Pater, Veenendaal

22 maart 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Eerlijk verhaal zonder verkoopppraatjes

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Rinie dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. Wij waarderen dat zeer. En al helemaal als je dan ook nog zegt: “Eerlijk verhaal zonder verkoopppraatjes”.

Ingrid Dekkers, Spierdijk

14 maart 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Goed geïnformeerd over de keuken, geattendeerd op bepaalde punten, service en klantgericht.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen op of aanmerkingen. Perfect, zeer tevreden

Bas Wouters Directeur

Daar hebben wij helemaal niets aan toe te voegen. Dank je wel Ingrid.

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook
JA, ik wil een
GRATIS
adviesgesprek!

Gelieve dit veld leeg te laten.

* Geen ongevraagde reclame
Wij bellen u alleen op om het gratis
adviesgesprek in te plannen
94%van onze klanten
beveelt ons aan!
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
1.024

gemaakte afspraken vorige maand

27.447 keukens geleverd in 12 jaar

Bekijk onze populairste keukens