Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77

Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Rachel Sengers, Arnhem

22 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

een top servers.. goed geholpen door carlos goed mee gedacht

Robin Stoop, ‘s-Hertogenbosch

18 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Gastvrij,meedenkend en zeer oprecht!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets js too geregeld!

Bas Wouters Directeur

Dank je wel voor de beoordeling Robin. Goed te lezen dat je de adviseur van onze showroom in Den Bosch “gastvrij, meedenkend en zeer oprecht” vond!

Susan Verburg, ‘s-Hertogenbosch

8 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

De persoon die ons hielp heeft mijn vertrouwen gewonnen. Ik heb een heel goed gevoel over keukenplaats.

Bas Wouters Directeur

Merci Susan. Fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. We weten zeker dat de adviseur van showroom Den Bosch je vetrouwen niet gaat beschamen.

Barbara Postema, Capelle aan den IJssel

7 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Er wordt de tijd genomen en meegedacht over beste indeling en materialen van de keuken. Er vindt geen enkele druk uitgeoefend en de prijzen zijn helder.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

De keuken dient nog geplaatst te worden. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat elk probleem zal worden opgelost. Verder geen suggesties.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Barbara. “Geen enkele druk en heldere prijzen”.  Jazeker, dat beloven we niet alleen, dat dóen we ook!

Roy Martens, Amsterdam

6 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijk verhaal, luistert naar klant, denkt mee met klant

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Tot nu toe nog niets

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor je beoordeling Roy. “Tot nu toe nog niets dat we aan onze service zouden kunnen verbeteren”, zei je. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dat zo blijft!

Marijke Verkerk, Ede

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Onze ervaring met Keukenplaats is van absolute Top klasse!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets! Het was voor ons perfect!

Bas Wouters Directeur

Dank je Marijke. Fantastisch dat je “perfect” geholpen bent in onze showroom in Veenendaal. Daar kunnen we weinig aan toevoegen.

Gert-Jan Heijnsdijk, Huissen

4 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Goede kwaliteit, voor een zeer redelijke prijs. Goed advies van de adviseur (Carlos in Huissen). Plaatsen van de keuken zeer deskundig uitgevoerd. Patrick heeft perfect werk geleverd. ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe keuken.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Enige minpuntje, op de site wordt gesproken over volledig vrijblijvende afspraak, maar zodra er gerekend moet worden werd toch wel duidelijk de vraag gesteld of we tijdens die afspraak tot een deal konden komen. In mijn ervaring niet echt vrijblijvend.

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor de uitstekende review. Carlos zal hier zeker ook blij mee zijn. U stipt even aan dat de adviseur u vroeg of jullie tot een deal zouden kunnen komen en u ervoer dit als niet vrijblijvend. Dat is het natuurlijk wel want u hebt alle vrijheid om nee te zeggen. En u zult begrijpen dat ook bij Carlos thuis de schoorsteen alleen maar rookt zolang hij keukens verkoopt.

Wij wensen u nog vele jaren ultiem plezier van uw nieuwe keuken!

Jan en Anneke Daalhuizen, Soesterberg

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

het persoonlijk contact en goede voorlichting waarbij goed werd geluisterd naar onze wensen en ideen

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank Jan & Anneke dat jullie de moeite hebben genomen om een beoordeling in te sturen. Wij waarderen dat enorm. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie bezoek aan onze showroom in Soesterberg!

M. van der Knaap, Sliedrecht

3 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

vriendelijke rustige benadering

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

wat meer input , andere mogelijkheden , ideeen aandragen.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank voor de goede beoordeling. U merkt op “wat meer input , andere mogelijkheden , ideeen aandragen.” Op het moment dat u in de showroom bent, kunt u dit gerust aangeven hoor. Wij proberen onze klanten aan te moedigen interactief te zijn tijdens een adviesgesprek. We kunnen immers pas op wensen en ideeën inspelen nadat de klant deze aan ons kenbaar heeft gemaakt.

Conny Faber, Heijningen

26 mei 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Goed geholpen naar onze wens en binnen ons budget

Bas Wouters Directeur

Dank je Conny. De showroom in Etten-Leur zal het fijn vinden om te lezen dat je tevreden bent over hun service! En wij ook.

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook
JA, ik wil een
GRATIS
adviesgesprek!

Gelieve dit veld leeg te laten.

* Geen ongevraagde reclame
Wij bellen u alleen op om het gratis
adviesgesprek in te plannen
94%van onze klanten
beveelt ons aan!
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
1.094

gemaakte afspraken vorige maand

27.447 keukens geleverd in 12 jaar

Bekijk onze populairste keukens