Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 10, waarbij 10 de beste score is.

Beoordeel ons

Wij scoren een

9,5

uit 12.697 beoordelingen

Jane van Es

Assen

11 februari 2024
9,5

Vriendelijke man. Niet opdringerig, wist waar hij het over had. We hebben dan ook de keuken bij hem gekocht. Zijn naam is Bjorn Mulder. Die moeten jullie houden.

Peter DollekensKlantenservice

Hartelijk dank voor het schrijven van z’n mooie review Jane. Onze altijd vriendelijke, en uiterst ervaren adviseur Björn is als geen ander in staat om een prachtige keuken voor je te ontwerpen. We zijn blij te horen dat prima geslaagd bent en we wensen je heel veel plezier van je nieuwe keuken!

Piet lanser

Hengelo

4 februari 2024
10,0

Goede voorlichting eerlijke prijs

Peter DollekensKlantenservice

Vader Jan en Zoon Maarten weten als geen ander wat er in de keukenwereld te koop is. Ze zijn zeer ervaren en we zijn blij te horen Piet dat ze samen met jou een mooie keuken hebben kunnen ontwerpen. Bedankt voor je fijne beoordeling en we wensen je heel veel plezier in je nieuwe keuken!

Rita Badal

Rotterdam

28 januari 2024
9,0

Het meedenken en de tijd nemen voor je wensen.

Peter DollekensKlantenservice

Bedankt Rita voor het schrijven van je mooie beoordeling over ons filiaal in Rotterdam. Tijdens een fijn gesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat precies de wensen zijn voor jouw idealen keuken. Nou, dat kun je wel aan Brenda overlaten! Hopelijk mogen we al je keukenwensen realiseren en samen tot een prachtig eindresultaat brengen.

Joan Goossens

Eindhoven

20 januari 2024
9,0

Vriendelijke ontvangst. Goede informatie en meedenken met de klant. In de winkel voorbeelden laten zien van vragen over stijl, apparatuur etc. Mooie en duidelijke schets via computer hoe keuken eruit zou kunnen zien met juiste afmetingen. Verkoper Frank in Eindhoven heeft goed werk verricht.

Peter DollekensKlantenservice

Altijd fijn om te horen dat jullie afspraak naar wens is geweest en dat er aan jullie wensen kon worden voldaan. Keukenadviseur Frank in Eindhoven heeft inderdaad de perfecte skills om in goed overleg een prachtige keuken voor jullie te ontwerpen. Bedankt voor het schrijven van jullie positieve feedback Joan!

Penha da-Rosa

Eindhoven

18 januari 2024
10,0

Ik vond het heel prettig! Michael heeft meteen begrepen wat wij willen en ging meteen aan de slag. De tekening is heel mooi en functioneel, precies wat wij bedoelden. En fijn ook dat hij, zodra we gaan de keuken bestellen, dat hij onze aanspreekpersoon blijft van het begin tot aan het einde van het project.

Peter DollekensKlantenservice

Onze top Keukenadviseur Michael kan je met zijn jarenlange ervaring als geen ander helpen. Hij heeft aan een half woord genoeg om een mooie en functionele keuken voor je te ontwerpen. Zeker ook als aanspreekpersoon ben je bij hem in goede handen. Veel succes met je keuken project Penha en bedankt voor je prachtige omschrijving van je afspraak in ons filiaal in Eindhoven.

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Jan Hage

Heerenveen

15 januari 2024
9,0

ruime keuze aardige verkopers relaxte sfeer goed meedenken kundig snel

Peter DollekensKlantenservice

Goed te horen dat je fijn geholpen bent in ons filiaal in Heerenveen! Bij onze keukenadviseurs Fokke en Gertjan ben je zeker in goed handen. Bedankt voor je positieve feedback Jan!

Ushi Albakar

Amsterdam

13 januari 2024
10,0

aandacht en tijd nemen voor klant

Peter DollekensKlantenservice

Het grote voordeel van het werken op afspraak is natuurlijk dat onze keukenadviseurs alle aandacht en tijd voor je hebben. Julia is een van onze toppers in het filiaal Amsterdam die je zeker kan helpen met een prachtig design. Bedankt voor je mooie review Ushi en we wensen je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Tina van Wrede

Eindhoven

4 januari 2024
10,0

De medewerker had vrij snel door wat ik wilde hebben. Ik heb zelf gekozen en als ik niet zeker was kreeg ik passend advies. Ik zelf heb niet aan alles kunnen denken, maar de adviseur wel.

Peter DollekensKlantenservice

Bedankt voor het schrijven van je ervaring n.a.v. je afspraak in onze showroom in Eindhoven. Keukenadviseur Michael weet door zijn jarenlange ervaring hoe hij je het beste van dienst kan zijn. Een luisterend oor en goede adviezen zorgen voor een prachtig eindresultaat! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken Tina!

Ko Osinga

Zaandam

30 december 2023
10,0

Ervaren coach die binnen no time wist wat wij wilden en een keuken uitgedacht had. Klasse!

Peter DollekensKlantenservice

In ons filiaal in Zaandam tref je inderdaad een van onze meest ervaren Keukencoach aan. Kees heeft aan een half woord genoeg, maar zal altijd de wensen van onze klant op de 1e plaats zetten om jouw droomkeuken te realiseren! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Ko!

Evelien Schaap

Alphen aan den Rijn

18 december 2023
10,0

Dat we zeer goed geholpen zijn en er werd ook geluisterd naar wat we wilden en wat niet. Dus zeer tevreden.

Peter DollekensKlantenservice

Goed om te horen Evelien dat je samen met onze top adviseur Frans van filiaal Alphen aan den Rijn een prachtige keuken hebben ontwopen. Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. We wensen je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Arnold de Bats

Zaandam

14 december 2023
9,0

Alle tijd en niet opdringerig.

Peter DollekensKlantenservice

Goed luisteren naar de wensen van onze klanten en in alle rust een gedegen advies geven;  dat is de taak van de keukenadviseur. Bij Kees, onze zeer ervaren adviseur in het filiaal van Zaandam ben je zeker in goede handen! Bedankt voor je positieve feedback Arnold!

Abas Alasadi

Rotterdam

11 december 2023
10,0

Alles! We werden goed geholpen en geadviseerd.

Peter DollekensKlantenservice

Super om te horen Abas dat je een z’n goed adviesgesprek hebt gehad. Onze zeer ervaren keukencoach Jimmy kan je zeker waardevolle adviezen geven om je droomkeuken te ontwerpen. Nogmaals bedankt voor je positieve reactie!

E. Piening

Veendam

10 december 2023
9,5

Uitvoerig met de medewerker gesproken

Peter DollekensKlantenservice

Bedankt voor het schrijven over je ervaring in onze showroom in Veendam! Onze keukenadviseur Joyce is samen met jou zeker in staat om al je keukenwensen te vervullen; je bent bij haar in goede handen!

Maak een afspraak en kom langs!

Bij Keukenplaats werken we zo slim mogelijk, zodat we jou de laagste prijs kunnen bieden. Om ons personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, werken we alleen op afspraak. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal.

28 vestigingen in het hele land, dus altijd één in de buurt!

Maak een afspraak
Je zit nergens aan vast!
Meer over het adviesgesprek
Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!