Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Raymond Knippenberg, Almere

27 oktober 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijke ontvangst, alle tijd voor het ontwerp.

Bas Wouters Directeur

Dank je Raymond. Wij zijn zeer blij met alle feedback en helemaal met zo’n beoordeling als deze!

Gerard Plomp, Arnhem-Zuid

22 oktober 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

ik werd snel en deskundig geholpen.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

niets

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Gerard voor je uitstekende beoordeling. Blij te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen. We wensen je vele jaren plezier van je nieuwe keuken!

T.J.M. Jacobs, Eindhoven

14 oktober 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Top service duidelijk wat kan en wat goed is ze geven goeie advies en ze smeren niks aan

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

bij de reclame duidelijker maken dat de keukens die in de aanbieding via internet staan dat die niet geïnstalleerd worden en dat je zelf moet ophalen en als je een nieuwe keuken koopt dat er nog een x bedrag bijkomt aan materiaal en instaleren van de keuken

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank voor uw beoordeling mevrouw Jacobs. We geven toch echt overal duidelijk aan dat onze aanbiedingen afhaalprijzen zijn. Daar komen inderdaad nog installatiekosten bij als u de keuken door ons wilt laten plaatsen. Maar ook voor de installatie kunnen wij u zeer concurrerende prijzen bieden!

Mariette van der Wilt, Amsterdam

13 oktober 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Heel prettig geholpen, inderdaad geen gepush en uiteindelijk mooie betaalbare keuken gekocht. Winkel denkt echt met je mee.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Mariette voor deze uitstekende beoordeling. Fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe keuken en wij wensen je er nog heel lang plezier van.

M.H. Looijmans, Amsterdam

7 september 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Snel, zeer deskundige sales medewerker die mee denkt over de design van de keuken en goede advies geeft.

Bas Wouters Directeur

Dank u vriendelijk meneer Looijmans dat u de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen u alvast vele jaren plezier van uw nieuwe keuken!

Amber, Alphen aan den Rijn

2 september 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Inmeten door filiaal manager.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Duidelijker aangeven dat Keukenplaats geen eigen winkel heeft, maar verkoopt via partnershowrooms.

Bas Wouters Directeur

Dank je Amber voor je uitstekende beoordeling. Wat betreft je opmerking; op onze website staat heel duidelijk dat we geen eigen showroomnetwerk hebben. Een van de voornaamste redenen dat we de keukens zo laaggeprijsd kunnen aanbieden!! Veel plezier met je nieuwe keuken.

Wilma van Handel, Eindhoven

20 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Fijn gesprek

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Vlgs mij hoeft er niets verbeterd te worden

Bas Wouters Directeur

Een fijn gesprek is een goed begin. We zijn ervan overtuigd dat het vervolg ook naar wens zal zijn. Dank je voor je beoordeling Wilma.

Henk de Vos, Zwolle

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijk, transparant en professioneel advies.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank Henk voor deze mooie beoordeling. Heleen kan terecht trots zijn en jij veel plezier met jullie nieuwe keuken straks!!

Francien Dinee, Zaandam

14 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

De tijd en ruimte en absoluut geen druk. Top

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

ik zou het niet weten nog nooit zo fijn een keuken gekocht

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Francien voor je uitstekende beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over je bezoek aan onze showroom in Zaandam. Geen druk: zo is dat. Bij ons geen pushverkoop.

Anne van der Veer, Rotterdam

13 augustus 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Om maar met de deur in huis te vallen; niets dan lof over de service. Ik ben zeer prettig te woord gestaan. Rob luistert goed naar wensen en denkt mee om de keuken zo efficiënt, praktisch en op een zo kostenefficiënte manier op te stellen. Verder is hij geduldig, legt goed uit en laat zien hoe het ook op een andere manier zou kunnen. Kortom, je voelt je op je gemak om de keukenopstelling van alle kanten te bekijken. Hij heeft bovendien een goed gevoel voor kleur en voelt goed aan welke stijl ik mooi vindt en geeft daar ook goed advies over. In de keuken die ik nu aan het uitwerken ben met hem, adviseerde hij mij het 2 cm dikke composietblad i.p.v. het 4 cm dikke blad. Ik ben blij dat hij mij hierop wees want het dunnere blad past qua stijl dan de wat grovere uitvoering. Wat ik het grootste pluspunt vindt, is dat Rob mij rustig mijn gang liet gaan met al mijn ideeën en dat ik me niet opjaagt voelde, om maar uit te drukken. Hij neemt echt de tijd. Het is toch een groot bedrag dat je gaat uitgeven en Rob zorgt ervoor dat je zeker van je keuze kunt zijn. En dat is een zeer prettig gevoel. Wat ik ook erg leuk vond, was dat twee van Rob's collega's ook even kwamen kijken naar het (bijna) eindresultaat en ook nog mee dachten over hoe een tafelblad het best te integreren is met het schiereiland. Adviseurs met hart voor hun vak!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Voor mij is de service helemaal top. Meestal neem ik de reviews met een korreltje zout maar ben blij dat ik, gebaseerd op de reviews, een afspraak heb gemaakt bij Keukenplaats.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Anne. Ja, daar is natuurlijk niets meer aan toe te voegen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!