Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 10, waarbij 10 de beste score is.

Beoordeel ons

Wij scoren een

9,5

uit 12.697 beoordelingen

Naresh Parohi

Den Haag

18 mei 2022
9,0

Goed advies, mogelijkheden en prijs

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Hartelijk dank Naresh voor je mooie review! Onze ervaren keukenadviseurs helpen je graag met een goed advies om uit ons uitgebreide assortiment jouw beste keuze te maken. En dat natuurlijk tegen de beste prijs! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Greet Smijs

Bergen op Zoom

15 mei 2022
10,0

Prettig ontvangst, professioneel geholpen, geen druk en met een resultaat waar ik niet meer op gerekend had na verschillende offertes van andere keuken aanbieders te hebben ontvangen. Ik ben geholpen door Prethep, absoluut een dikke 10 voor hem! Hij maakte echt het verschil t.o.v. alle keukenverkopers gesproken in het laatste half jaar. Verheug me op mijn keuken :-)

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt Greet, voor je uitmuntende beoordeling! Ook Prethep zal blij zijn om te horen dat je zo tevreden bent over zijn advies en dat het eindresultaat zelfs boven verwachting is. Natuurlijk poberen we al onze klanten van een professioneel advies te voorzien en altijd zonder pushverkoop! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Jafar Taqawi

Arnhem-Zuid

25 april 2022
10,0

prima ontvangst en erg klantvriendelijk

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Goed te horen dat je onze ontvangst en klantvriendelijkheid als positief ervaren hebt! Bedankt voor je positieve review Jafar!

Katja Rijn

Bergen op Zoom

24 april 2022
9,5

De vriendelijkheid, deskundigheid en de manier waarop we geholpen zijn. Er werd echt geluisterd naar onze wensen.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor je mooie review Katja! Natuurlijk staan jouw wensen voorop bij ons advies. Onze vriendelijke adviseurs helpen je graag om met hun kennis en ervaring  jouw fantastische droomkeuken te realiseren!

Familie Keur

Zaandam

23 april 2022
9,0

Vriendelijk ontvangen deskundig advies een verkoper die meedenkt .

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

We zijn altijd blij om te horen dat jullie vriendelijk zijn ontvangen in onze showroom in Zaandam. Vanzelfsprekend doen onze keukenadviseurs altijd het uiterste om samen met jullie een prachtige droomkeuken te realiseren! Bedankt voor de geweldige review!

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Meranda Sterk

Veenendaal

17 april 2022
9,0

Fijn persoon, vriendelijk geholpen. Denkt goed mee en denkt in belang van de klant!

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

We horen altijd graag dat onze vriendelijke keukenadviseurs met een blik vanuit de klant een goed advies geven. Bedankt voor je positieve reactie Meranda!

Mirian van Keulen

Eindhoven

16 april 2022
10,0

Alle tijd voor mij. Na een rondje gelopen te hebben gaan zitten en er werd goed meegedacht qua mogelijkheden. Naar huis gegaan met een super mooie tekening, precies zoals ik had gewild (misschien nog wel mooier dan verwacht)

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

In onze showrooms kun je door een goed advies van je adviseur een prachtig resultaat bereiken voor jouw droomkeuken. Natuurlijk nóg beter als onze adviseurs je verwachtingen zelfs nog kunnen overtreffen! Bedankt voor je mooie review Mirian!

Rahul Dahule & Shubhangi

Amersfoort

15 april 2022
10,0

Everything went extremely well, Martin patiently helped me make good decisions by explaining everything, no pushy sales tactics and very friendly and professional service , i and wife are very happy with purchase of the kitchen

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Dear Rahul and Shubhangi,

Thank you so much for using your valuable time to write such a nice review regarding your dealings with our showroom in Amersfoort. Martin will be delighted to hear that you experienced his patience, help and explanations as being extremely professional. We like to thank you for choosing us, and we are sure that you will be very happy with your new kitchen for many years to come! Lastly we like to emphasize: you are absolutely right, we don’t like pushy sales tactics!

J. Reijenga

Arnhem-Zuid

14 april 2022
7,0

persoonlijk, goede service

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Hartelijk dank voor jullie positieve waardering voor onze persoonlijke goede service. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Gerrit Kuster

Arnhem-Zuid

10 april 2022
8,0

Heel fijn geholpen en geadviseerd door Luuk & Rob. Ga zo door.

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Luuk en Rob hebben je zo te horen goed geholpen en een deskundig advies uitgebracht! Bedankt Gerrit, om dit met ons te delen en veel plezier met je nieuwe keuken!

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Marianne

Barendrecht

5 april 2022
8,0

Prettig meedenken en beleefd

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor je positieve feedback Marianne! Onze keukenadviseurs in Barendrecht zullen blij en trots zijn dit te lezen!

Amy Schuitemaker

Amersfoort

10,0

Er wordt eerlijk en open gecommuniceerd, er wordt met je meegedacht

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Onze ervaren keukenadviseurs proberen zo goed mogelijk met je mee te denken om tot een prachtig resultaat te komen.  Ze staan je graag met raad en daad bij! Wegens de grote drukte na de lockdown zijn soms de wachttijden voor een afspraak inderdaad wat opgelopen, maar inmiddels is het bijna weer als vanouds! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Amy!

Jeroen & Geke Lagerwaard

Den Haag

9,0

Snelle afspraak. Helder en duidelijk. Prima

Bas Wouters Directeur
Keukenplaats

Bedankt voor jullie mooie review Jeroen! Fijn om te horen dat je afspraak vlot is verlopen en dat onze keukenadviseur een duidelijk en helder advies heeft kunnen geven!

Maak een afspraak en kom langs!

Bij Keukenplaats werken we zo slim mogelijk, zodat we jou de laagste prijs kunnen bieden. Om ons personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, werken we alleen op afspraak. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal.

27 vestigingen in het hele land, dus altijd één in de buurt!

Maak een afspraak
Je zit nergens aan vast!
Meer over het adviesgesprek
Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!