Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

B.A. Heij, Almere

13 september 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijk en deskundig, niets opgedrongen

Bas Wouters Directeur

Dank jullie wel voor deze prima beoordeling. Altijd fijn om te horen dat mensen tevreden zijn!

Rianne Druijff, Almere

15 augustus 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijk, meedenkend, eerlijk, informatief en niet pushend.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niks vooralsnog.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Rianne voor het insturen van je beoordeling. We weten zeker dat onze service aan je verwachtingen zal voldoen tot en met plaatsing van de keuken en zelfs daarna nog!

Ytje van der Veen, Soesterberg

5 juli 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

voordelige keukens, recht toe recht aan...

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

wat meer duurdere opties laten zien, bijv apparatuur. Nu wordt ETNA aanbevolen, maar ik zie graag wat opties zodat ik kan kiezen tussen merken. Wij hoefden weinig keuzes te maken, dat is prettig. van collega's hoor ik allerlei mogelijkheden in de keuken (bijv. gootsteen verzinken in het blad) waar ik niet eens weet van heb. Softclosing kastjes?

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Ytje voor je beoordeling. Blijkbaar heb je nog steeds enkele vragen. Dat gebeurt vaker hoort, dat mensen thuisgekomen denken: ik had dit of dat nog moeten vragen. Maar dat kan natuurlijk nog steeds. We zullen vragen of iemand van de showroom Soesterberg even contact met je opneemt.

Fam. C. Vermeij, Sliedrecht

2 juli 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

We hebben het gesprek als zeer prettig ervaren. Goed vriendelijk deskundig advies zonder enige vorm van dwang. Gemaakte afspraken worden nauwkeurig nageleefd.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Familie Vermeij. Altijd fijn om te horen dat jullie in de showroom in Sliedrecht naar volle tevredenheid geholpen zijn.

Ilona Zwaan, Alphen aan den Rijn

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

luisterend oor; duidelijke uitleg; geen tijdsdruk; mooie 3D weergave van de bij elkaar gezochte keuken; duidelijke prijs

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

niets

Bas Wouters Directeur

Dank je Ilona. De mensen van de showroom in Alphen aan den Rijn kunnen trots zijn op deze uitmuntende beoordeling. Veel plezier met je keuken!

Oscar Pedro Silva, Rotterdam

1 juli 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

7

Wat vond je positief aan onze service?

Eerlijk- en duidelijkheid waar ik de keuken kocht

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Duidelijk zijn met levertijd en vanaf prijzen zijn lokkertjes, misleidend

Bas Wouters Directeur

Bedankt Oscar voor je beoordeling. Op het moment dat de keuken uitgezocht is en precies bekend is wat er moet worden aangepast of op maat gemaakt, pas dan kan de adviseur bij de fabrikant navragen wanneer de keuken geleverd kan worden. En vanaf-prijzen zijn niet bedoeld als – zoals jij ze noemt – misleidende lokkertjes, maar niet en niet minder dan vanaf-prijzen. De uiteindelijke prijs hangt dan van veel factoren af en kan pas berekend worden als al die factoren bekend zijn. We hopen dat je toch op tijd kunt genieten van je nieuwe keuken.

Mathijs Voss, Winterswijk

26 juni 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Er wordt heel goed mee gedacht met het ontwerpen van de keuken en er wordt een zeer scherpe prijs geboden.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Vooral zo door blijven gaan

Bas Wouters Directeur

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze showroom in Hengelo. Bedankt Mathijs dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen.

Charl Jochems, Etten-Leur

25 juni 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

De tijd die genomen wordt.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Productkennis is niet altijd in detail paraat.

Bas Wouters Directeur

Dank je voor je uitstekende beoordeling Charl. Wat betreft gedetailleerde productkennis: het kan voorkomen dat een beginnend adviseur (nog) niet alle details uit zijn hoofd kent, maar hij kan dit altijd nakijken of eventueel een beroep doen op een collega die al wat langer meeloopt. Dus dat komt altijd goed hoor.

Gea van Sleen-Hettema, Heerenveen

17 juni 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Klantvriendelijk, goede adviezen, meedenken met de situatie en de prijs viel alles mee, een mooie keuken voor een mooie prijs!

Bas Wouters Directeur

FIjn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. En nóg fijner dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Susan Kersten, Soesterberg

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

meedenken met de klantwensen. snelle offerte

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

tot nu toe is alles naar wens

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Susan. Tot nu toe alles naar wens. Reken maar dat dat zo blijft hoor!

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jouw aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!