Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77

Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Willy Baade, Sittard

20 februari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Bas Wouters Directeur

Merci dat u de moeite hebt genomen om Keukenplaats te beoordelen. Blij dat u in Sittard naar tevredenheid bent geholpen!

Patrick van der Mijden, Den Bosch

19 februari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

De aangeboden prijs is direct een eerlijke prijs. Niet zoals bij concurrenten waar je met 25k begint en naar buiten loopt met een prijs van 7k.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Grotere samples van de kleurstalen zou wel makkelijker zijn bij het kiezen van de juiste kleur.

Bas Wouters Directeur

Bedankt Patrick, dat je de moeite hebt genomen om een review in te sturen. Direct de scherpste prijs is inderdaad iets waar wij voor staan. Geen koehandel.

Je opmerking over grotere kleurstalen is genoteerd. We gaan eens bij de fabrikant navragen of ze hierin kunnen voorzien.

Öznur Taskin, Rotterdam

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Zeer klantvriendelijk. Denkt mee. Goede adviezen.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank voor uw kernachtige beoordeling: klantvriendelijk, meedenkend, goede adviezen. Zoals het hoort!

Henderik Boelee, Alphen aan den Rijn

16 februari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Klant vriendelijk en heeft verstand van het produkt

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen idee

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor het invullen van uw beoordeling. Kort maar krachtig: vriendelijk en vakkundig! Mooi dat u het zo heeft ervaren. We doen er ons best voor.

Stefan Goossens, Veenendaal

1 februari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Direct de indruk krijgen dat je echt geholpen wordt en de tijd voor je nemen

Bas Wouters Directeur

Bedankt Stefan dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. En fijn dat je tevreden bent. Ja, ons concept ‘vrijblijvend gratis adviesgesprek op afspraak’ werkt! De adviseur verwacht je en heeft ruim tijd voor je vrijgemaakt in zijn agenda. Bij ons zijn je vragen beantwoord en je wensen besproken als je de showroom uitloopt. Op een ander loop je misschien gewoon zomaar binnen, maar dan moet je maar afwachten of iemand echt tijd voor je heeft. Vaak sta je dan buiten met nog meer vragen dan waarmee je binnenliep. Bij Keukenplaats niet!!

D. Gunes, Den Bosch

31 januari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Vriendelijk en denkt mee

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Koffie aanbieden aan de klanten

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor uw beoordeling meneer Gunes. Dat er koffie aangeboden wordt is uiteraard wel gebruikelijk. Een adviesgesprek duurt al gauw anderhalf tot twee uur. Wellicht is het er door de drukte bij ingeschoten. Kom gerust nog eens binnenlopen dan maken we het goed.

Wilma, Hengelo

27 januari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Bas Wouters Directeur

Bedankt Wilma. Mooie rapportcijfers weer! We zijn er trots op.

L.M. Marbus, Heerenveen

20 januari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Je krijgt gelijk de goede persoon aan de lijn die ook heel deskundig is en als je hem belt dan heb je gelijk contact. Het fijne is dat er niet een legio mensen in de zaak werken die niet weten van de hoed en de rand waardoor het allemaal sneller afgehandeld kan worden. Tot nu toe een goede samenwerking met de heer F. Hofman van Keukenplaats te Oudehaske.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niet dat ik weet, voorlopig staat mijn keuken er nog niet want die wordt 26 maart geleverd en dan gaan wij het avonturen maar ik heb er alle vertrouwen in

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u de persoonlijke aanpak op prijs stelt en waardeert.

Cynthia, Oss

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

We zijn goed geholpen. Er werd de tijd voor je genomen. we kregen goede uitleg.

Bas Wouters Directeur

Dank je voor je beoordeling Cynthia. Fijn te horen dat je tevreden bent over het bezoek aan onze showroom in Den Bosch.

Herman Goosen, Amsterdam

11 januari 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

We wisten al welke keuken we wilden hebben en de verkoper begreep meteen onze verdere wensen. Ook dacht hij mee met de diverse aanpassingen die wij aan de keuken wilden hebben en gaf daarbij goede adviezen. Maar wat wij als meest prettig hebben ervaren, was de ongedwongen sfeer. Absoluut niet de agressieve verkooptechnieken, zoals bij andere keukenbedrijven. Wij hebben dan ook geen moment gehad, dat wij de keuken moesten kopen.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets, gewoon zo doorgaan

Bas Wouters Directeur

Merci voor de beoordeling. Ja, als de prijs/kwaliteitverhouding goed is heb je gewoon geen agressieve verkooptechnieken nodig. Zo simpel is het.

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook
JA, ik wil een
GRATIS
adviesgesprek!

Gelieve dit veld leeg te laten.

* Geen ongevraagde reclame
Wij bellen u alleen op om het gratis
adviesgesprek in te plannen
94%van onze klanten
beveelt ons aan!
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
1.077

gemaakte afspraken vorige maand

27.447 keukens geleverd in 12 jaar

Bekijk onze populairste keukens