Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Carlo van Berkel, Eindhoven

29 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijkheid ,goed advies, spontaniteit !!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Misschien bezorging?

Bas Wouters Directeur

Dank je Carlo voor deze uitstekende beoordeling. Ik neem aan dat je adviseur je verteld heeft dat bezorging en zelfs volledige installatie mogelijk is. Anders vraag hem of haar er gerust naar.

Marc Claeijs, België

28 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Zeer aangename ontvangst.Voldoet geheel aan onze verwachtingen betreft de opstelling van de keuken en tekeningen in 3D valt in het oog waardoor je het gevoel hebt de keuken in werkelijkheid geplaatst te zien. We hebben de winkel verlaten met aangenaam gevoel.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik zou het niet onmiddellijk weten ,maar doe zo verder,top !

Bas Wouters Directeur

Dank je Marc en fijn te horen dat je zo tevreden bent over het bezoek aan onze showroom in Eindhoven. We hopen dat je straks ook zo tevreden zult zijn met jullie nieuwe keuken.

Sugandhi Sharma, Amsterdam

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Klantgerichtheid een vriendelijk mannier van onze aanspreekpunt

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen toevoeging

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank Sugandhi dat je de moeite hebt genomen om deze topbeoordeling in te sturen. We zullen ervoor zorgen dat je tevreden blijft!!

H.H. Wagenaar, Heerenveen

23 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Contact met Fokke Hofman was uitstekend

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Mbt vestiging Oudehaske; ga zo door. No nonsense mentaliteit.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank mijnheer Wagenaar voor de mooie woorden. Fokke zal blij zijn dit te horen. No-nonsense-mentaliteit; precies!

Edward van Deursen, Zoetermeer

22 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Prima geholpen.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

We zijn afgelopen zaterdag in de showroom geweest en hebben helaas nog geen aanbieding ontvangen.

Bas Wouters Directeur

Dank je Edward dat je de moeite hebt genomen om ons een goede beoordeling te geven. We zullen nog even een herinnering naar de showroom sturen betreffende de aanbieding waar jullie op wachten.

A. Ouarda, Rotterdam

14 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Bas Wouters Directeur

Beste Ourada, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn te horen dat je zo tevreden bent.

Janneke Eysbroek, Tilburg

3 juli 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Neutraal

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

6

Wat vond je positief aan onze service?

Niets bijzonders, geen positieve verrassingen, gewoon zoals je mag verwachten

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik werd pas na 4 dagen gebeld voor een afspraak. Ik stond net op het punt een andere keukenboer te kiezen

Bas Wouters Directeur

Hoi Janneke. Dank je voor je beoordeling. Wat betreft je opmerking dat je pas na 4 dagen bent gebeld, dit heb ik even nagekeken. Je hebt de aanvraag gedaan op maandag 15 juni om 22.44. Op dinsdag en woensdag hebben we je wel gebeld, maar niet aan de lijn kunnen krijgen. Dat is inderdaad pas gelukt op donderdag, maar dus niet omdat we het niet eerder geprobeerd hebben. We hopen in ieder geval dat je afspraak naar wens is geweest.

Uğur Erdemoğlu, Eindhoven

20 mei 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Neutraal

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

6

Wat vond je positief aan onze service?

Ik werd snel terug gebeld dat vind ik wel fijn.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik zou het niet weten..

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Mehmet voor het inzenden van deze review. En goed om te weten dat je over het algemeen tevreden bent. Je hebt ons helaas maar een 6 gegeven, dus als er iets is dat we volgens jou zouden moeten verbeteren vertel het ons alsjeblieft!

Mischa van Akkeren, Veenendaal

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Gemakkelijk.

Bas Wouters Directeur

Dank je Mischa, dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. En wat voor een! SUPER!

Hanny de Ruiter, Den Haag

15 mei 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Professioneel personeel.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Nvt

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Hanny. We zijn altijd heel blij met reviews. En met zo eentje als deze van jou niet alleen blij maar ook apetrots.

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!