Wij helpen je graag! Bel +31 (0) 85 800 07 77

Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Janny Regts-Hoijtingh, Veendam

15 november 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

ik werd vriendelijk te woord gestaan, er werd meegedacht. zowel in bestaande situatie, om daar veranderingen in te maken. tevens werd er een nieuw plan /keuken gemaakt

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

ik denk zo door gaan, blijf meedenken. top

Bas Wouters Directeur

Ten eerste hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn weer te lezen dat u tevreden bent met ons. Zo ziet u maar weer bij ons staat de klant voorop en onze service hoog in het vaandel.

Ik wens u vele jaren kook plezier in uw nieuwe keuken.

Laura van Merrienboer, Den Bosch

14 november 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Geen opdringerige verkopers

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

De prijzen op de website komen niet overeen met de prijzen in de winkel

Bas Wouters Directeur

Laura, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat betreft het prijsverschil: de aanbiedingen op onze website zijn ten eerste afhaalprijzen. Ten tweede zijn deze aanbiedingen uitzonderlijk scherp geprijsd, maar dan geldt dat ook voor de keuken precies zoals deze is afgebeeld. Vaak willen mensen aanpassingen of bijvoorbeeld een ander merk apparatuur en dat heeft meestal gevolgen voor de prijs. Vandaar dat de keuken die jij voor ogen had qua prijs misschien niet geheel overeenkomt met de aanbieding. We hopen dat je uiteindelijk toch tevreden bent met ons aanbod.

Fokko Jonker, Groningen

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Goed en deskundig personeel. Ik werdt hartelijk ontvangen en goed geholpen.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Blijf zo doorgaan.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor uw review. Ik heb aan uw beoordeling niets toe te voegen. U begrijpt natuurlijk dat de adviseur die u geholpen heeft in Heerenveen zeer tevreden en blij is.  We blijven ons best doen om het nog beter te doen voor onze klanten. Rest mij nog u veel plezier te wensen met uw nieuwe keuken.

Bekkema, Heerenveen

24 oktober 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Lekker gewoon, gemoedelijk. Alles kan,niks moet. Dus een mooie keuken uitgezocht!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik had via facebook messenger een vraag gesteld en daar is nooit op gereageerd. Dat vind ik erg jammer. Ook is het moeilijk om via de website aan een adres van een showroom te komen.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Allereerst mijn oprechte excuses voor het niet beantwoorden van uw facebook messenger bericht. We doen ons best om iedereen te antwoorden. Wat betreft facebook zijn we momenteel aan het reorganiseren. Steeds meer mensen communiceren ermee, dus wij gaan daar zeker zo snel mogelijk op inhaken.

Wat betreft het niet vinden van de adressen van onze showrooms op onze website is om de eenvoudige reden dat we alleen op afspraak werken. Dit heeft namelijk twee grote voordelen:

Ten eerste kunnen wij onze adviseurs optimaal inzetten hetgeen betekent lagere kosten wat uiteindelijk leidt tot een goedkopere keuken voor u!

Ten tweede wordt u verwacht in de showroom en er zal derhalve altijd iemand zijn die u onmiddellijk te woord kan staan en uitgebreid de tijd voor u neemt.

Ook al is het op dat moment druk in de showroom, U bent aan de beurt! Rest mij u nog veel plezier te wensen met uw nieuwe keuken.

Vinu, Kortenberg – Brussel (B)

18 oktober 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Weer een tevreden klant. Ook u wensen we veel plezier met uw nieuwe keuken.

Nardie van Dongen, Bergen op Zoom

16 oktober 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

goede service alles werd gedaan om mijn failite keuken van de hornbach na te maken en te zorgend at ik geen kapitaal kwijt ben.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

wel zou ik het aansluit materiaal bij de montage doen dit kwam pas bij tekenen op tafel en vind ik heel vreemd mede omdat ik niet weet hoeveel dit gaat zijn dan wel wat ie nodig heeft

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft samen met de adviseur een keuken gevonden binnen uw budget met een klein minpuntje over de werkwijze. Ik bedank u dat u eerlijk en kritisch bent zodat we er aan kunnen werken dat deze situatie niet meer ontstaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Oyuntuya, Sliedrecht

11 oktober 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Goeie ontvangst, voordelige prijzen. Ik vind het gewoon superleuk.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je review. Wij zijn weer heel blij bij Keukenplaats dat we er weer een tevreden klant bij hebben. U schrijft “voordelige prijzen” en waarom?

Omdat u tevreden bent en dat aan iedereen vertelt, hebben wij geen dure reclame nodig en blijven de prijzen laag.

Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

 

 

Marechal Bousema, Rotterdam

10 oktober 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Er werd meegedacht over prijs en kwaliteit, ik ben op locatie geweest om een keuken op maat te laten bouwen en daar was ik erg tevreden over! Nu nog even wachten op de keuken en dan is het plaatje compleet!

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je positieve feedback.  Ja, wij denken met u mee over prijs en kwaliteit en hoe we alles binnen uw budget kunnen realiseren. Wij van Keukenplaats wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken

Marion Memelink, Arnhem-Zuid

28 september 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Werd goedmeegedacht om binnen ons budget te blijven.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Service is tot nu toe uitstekend. Word ook snel ge reageert.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je lovende woorden. Reken maar dat onze service goed blijft tot en met de installatie en indien nodig daarna ook nog!

G.B. Wolke, Amsterdam

26 september 2017

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

voorlopig een keurige behandeling.keurige prijs en netjes geholpen. na definitieve verkoop zullen wij zeker bij U terugkomen om onze aankoop af te ronden/

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor uw positieve beoordeling. “Keurige behandeling en keurige prijs” schrijft u. En tóch blijven we met zijn allen er aan werken om het nóg beter te doen.

Meer dan 1000 anderen
profiteerden vorige maand!
GRATISKEUKENMONTAGE!*
t.w.v. € 650,-
4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews!
bij o.a. de consumentenbond
en facebook
JA, ik wil een
GRATIS
adviesgesprek!

Gelieve dit veld leeg te laten.

* Geen ongevraagde reclame
Wij bellen u alleen op om het gratis
adviesgesprek in te plannen
94%van onze klanten
beveelt ons aan!
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd een winkel bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
1.090

gemaakte afspraken vorige maand

27.447 keukens geleverd in 12 jaar

Bekijk onze populairste keukens