Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 10, waarbij 10 de beste score is.

Beoordeel ons

Wij scoren een

9,5

uit 12.697 beoordelingen

Annemarieke Germeraad

Zwolle

24 november 2022
10,0

Zeer vriendelijk, ruim assortiment, denkt goed mee, denkt in oplossingen

Roel van BeurdenKlantenservice

Hartelijk dank Annemarieke voor je fantastische review voor ons filiaal in de regio Zwolle. Onze ervaren en vriendelijke keukenadviseurs doen altijd hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en denken mee om zo samen met jou je ideale keuken te ontwerpen.

Vincent van Rens

Eindhoven

20 november 2022
8,5

Zelf al een duidelijke wens, maar toch nog goede tips gekregen waar we zeker iets aan hadden.

Roel van BeurdenKlantenservice

Dank voor je goede beoordeling Vincent. Ja, onze vakkundige adviseurs kunnen je vaak nog op dingen wijzen waar je soms niet 1,2,3 aan hebt gedacht. Het is tenslotte hun vak. Fijn dat je tevreden bent over de tips van Michael.

Peter Mikkers

Eindhoven

19 november 2022
10,0

Alles zeer goed

Roel van BeurdenKlantenservice

Dank je Peter. Weer een tevreden klant. Win-win. Veel plezier met je keuken.

Arjan Pieters

Arnhem-Zuid

10 november 2022
7,5

Goede service en fijn contact met duidelijke uitleg

Roel van BeurdenKlantenservice

Bedankt voor jullie positieve reactie na het bezoek aan onze showroom in Arnhem-Zuid. Blij te horen dat de uitleg van onze ervaren keukenadviseur jullie heeft geholpen om de keuken te ontwerpen zoals jullie die voor ogen hadden. Vanzelfsprekend staan onze adviseurs nog steeds klaar om ook eventuele latere vragen te beantwoorden. Zij blijven meedenken tot jullie droomkeuken er staat!

Jack Rasterhoff

Amsterdam

9,0

Goede ontvangst. Vriendelijk geholpen. Kennis van zaken.

Roel van BeurdenKlantenservice

Goed om te horen Jack dat je een fijne ervaring hebt gehad in ons filiaal in Amsterdam. Onze ervaren en vriendelijke  keukenadviseurs staan graag voor je klaar om je van een gedegen en goed advies te voorzien. Met kennis van zaken ontwerpen ze zo samen met jou je ideale keuken!

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Marjon Stam

Veenendaal

26 oktober 2022
10,0

De adviezen en tips die ik van Jim heb ontvangen waren zeer nuttig. Jim was vriendelijk, geduldig en erg vaardig. Dank zij zijn adviezen en mijn wensen hebben we samen een prachtige keuken gemaakt.

Roel van BeurdenKlantenservice

Bedankt voor je prachtige beoordeling Marjon! Jim zal trots zijn dat hij er wederom in is geslaagd om op zijn bekende vriendelijke en vaardige wijze te helpen om een prachtige keuken te realiseren. Gegarandeerd dat je er jarenlang kookplezier van zult hebben.

Nol Hendriks

Arnhem-Zuid

23 oktober 2022
10,0

wij zijn erg goed geholpen met het samenstellen van onze nieuwe keuken, goede adviezen gekregen van Matthew dat heeft ons erg geholpen bij het kiezen van onze keuken . top

Roel van BeurdenKlantenservice

Bij het nemen van de belangrijke beslissingen tijdens het ontwerpen van je nieuwe keuken is een goed en gedegen advies van groot belang. Onze keukenadviseurs – met jarenlange ervaring – staan je hierbij graag terzijde. Bedankt voor je positieve feedback Nol en we wensen je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Marieke & Irma

Arnhem-Zuid

12 oktober 2022
10,0

Op een bijzonder prettige wijze werden de mogelijkheden besproken. Meedenken en zoeken naar een oplossing. Afspraken zijn nagekomen, eerlijke prijzen qua montage en meerwerk. We wachten nu op de keuken. Een verademing in keukenland. Ga zo door!

Roel van BeurdenKlantenservice

Bij Keukenplaats zijn we recht-door-zee; een degelijk advies, luisteren naar en meedenken met de klant, vanzelfsprekend afspraken altijd nakomen, meteen een eerlijke prijs en nooit of te nimmer pushverkoop! Bedankt voor jullie mooie review Marieke & Irma en we wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bart & Nicole Steenwijk

Amersfoort

4 oktober 2022
9,0

Super vriendelijk te woord gestaan. Veel advies mee gekregen en er werd volop mee gedacht. Werd ook niet gehaast, meneer heeft echt de tijd voor ons genomen.

Roel van BeurdenKlantenservice

Door hun jarenlange ervaring maken de ideeën van onze professionle  keukenadviseurs net het verschil. Goed om te horen dat jullie op een rustige en vriendelijke manier geholpen zijn door onze vakkundige collega in Amersfoort.  Fijn dat jullie deze positieve ervaring met ons en anderen wilden delen!

Trudy Borst

Alkmaar

2 oktober 2022
10,0

Vriendelijk en rustig geholpen zonder pushen.

Roel van BeurdenKlantenservice

Voor een afspraak maken wij altijd ruim tijd vrij zodat wij een goed en gedegen advies kunnen geven waar je 100% tevreden mee zult zijn. Sowieso bij Keukenplaats geldt altijd: GEEN pushverkoop! Bedankt Trudy dat de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons en anderen te delen.

Advies op maat en altijd dichtbij!

  • Gratis ontwerp en offerte met direct eerlijke prijs
  • Huisbezoek of videobellen altijd mogelijk
  • Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk
Plan adviesgesprek
Meer over het adviesgesprek

Mascha Rijbroek-van Dijk

Alkmaar

9,0

Vriendelijk en informatief geholpen!

Roel van BeurdenKlantenservice

Tijdens een informatief gesprek helpen onze vriendelijke en professionele keukenadviseurs je graag bij het samenstellen van de keuken van jouw dromen. Bedankt voor je positieve feedback Mascha!

Daphne Boertje-Kivits

Hengelo

1 oktober 2022
10,0

Vriendelijk personeel, de tijd om keuze's te maken, top!

Roel van BeurdenKlantenservice

Bedankt voor je mooie review Daphne. Bij het nemen van de juiste beslissingen voor je nieuwe keuken wil je natuurlijk rustig de tijd nemen. Onze ervaren vriendelijke keukenadviseurs willen je daar graag bij helpen en vanzelfsprekend in alle rust.

Wim & Ineke

Eindhoven

3 september 2022
8,0

netjes geholpen en geadviseerd

Roel van BeurdenKlantenservice

“Netjes geholpen en geadviseerd”. Kort maar krachtig. Dank jullie wel Wim & Ineke dat je de moeite hebt genomen deze beoordeling te geven. Zijn we heel blij mee.

Maak een afspraak en kom langs!

Bij Keukenplaats werken we zo slim mogelijk, zodat we jou de laagste prijs kunnen bieden. Om ons personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, werken we alleen op afspraak. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal.

27 vestigingen in het hele land, dus altijd één in de buurt!

Maak een afspraak
Je zit nergens aan vast!
Meer over het adviesgesprek
Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!