Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Jacques van der Weide, Den Bosch

27 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

geduld en behulpzaamheid

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

alle informatie verstrekken bijv ook de mogelijkheid 'op afroep' bestellen

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Jacques voor je uitstekende beoordeling. Een keuken op afroep is inderdaad altijd mogelijk. Het spijt ons als er hierover onduidelijkheid is geweest. Het komt zelfs best vaak voor want bij nieuwbouw en grote verbouwingen is soms moeilijk vooraf aan te geven wanneer de keuken precies geplaatst kan worden. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken.

Inge Oussoren, Alkmaar

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Er wordt de tijd genomen, niks opgedrongen

Bas Wouters Directeur

Dank je Inge. Niks opgedrongen, zo is dat!

Pete van Geemen

25 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Erg overzichtelijk veel keuze en makkelijk te switchen met andere. Enorm veel variaties en dat je het eind product kan zien door het 3D effect dat maakt het plaatje compleet. En als je dan bijna zeker weet hoe of wat dan is een telefoontje genoeg. En je kunt binnen een mum van tijd om de tafel zitten en prijs afspraken maken.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Ik zou het niet weten Perfectie bestaat niet dus gaat er soms wel eens wat mis Maar vandaar dat we ook mensen zijn,en als het dan correct wodt opgelost dan is het als nog ok

Bas Wouters Directeur

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Pete. Dank dat je hiervoor de moeite hebt genomen. Wij stellen dit bijzonder op prijs.

Albertina van Vucht, Den Bosch

23 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

zeer vriendelijk, correct geholpen. Deskundig advies en denken goed mee met wat ik wil.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je beoordeling Albertina. De medewerkers in Den Bosch zullen blij en trots zijn om dit te lezen. En wij ook!

José Oomen, Den Bosch

20 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

geen gepush

Bas Wouters Directeur

Dank je wel José voor je uitstekende beoordeling. “Geen gepush” is inderdaad ons devies; kwaliteit verkoopt immers zichzelf. Dat jullie maar lang mogen genieten van jullie nieuwe keuken.

Guus de Haan, Amsterdam

16 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

De houding

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

De aanspreekbaarheid in de winkel

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je positieve reactie Guus!  We proberen met iedereen zo goed mogelijk mee te denken om hun nieuwe keukenplannen te realiseren. Onze keukenadviseur heeft hiervoor gegarandeerd voldoende tijd als je een afspraak maakt. Vandaar onze werkwijze. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Agnes van Iterson, Zwolle

12 november 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

7

Wat vond je positief aan onze service?

Voldoende tijd genomen

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Hoeft niets verbeterd

Bas Wouters Directeur

Dank je Agnes voor je positieve feedback. Je bent bij Heleen in uitstekende handen!

Ruud Honkoop, Etten-Leur

27 oktober 2021

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

persoonlijke benadering, goed luisteren naar wensen van de klant. Maar ook waar nodig aangeven waarom iets wel of juist niet moet zonder naar de verkoopomzet te kijken. Wat ook zeker helpt in eerste digitale 3d indruk van de gekozen materialen en uiteindelijke look en feel mbt kleurkeuze hout. Dit is bij andere leveranciers niet mogelijk. Verder spullen meegenomen op huis bezoek ivm heupbreuk kon ik zelf niet naar showroom komen . Daarnaast ook naar locatie waalwijk doorgestuurd ivm bekijken van de uiteindelijke materialen. heeft ook bijgedragen aan beslissing

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

net dat ene kleine momentje niet pushen op de opdracht.. is niet nodig en kan tegendraads effect hebben. (was bij eerste bezoek en is later helemaal goedgekomen.

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling Ruud. Fijn te horen dat je zo goed geholpen bent door de mensen van Etten-Leur die zelfs bij je thuis zijn geweest. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Liesbeth Bogers, Arnhem-Zuid

23 december 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

meedenken, goede service en in goed contact met alle vragen

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

beter inzicht in de financien van alle aanbod

Bas Wouters Directeur

Dank je voor je beoordeling Liesbeth. Wat betreft de financiën: een complete keuken is een totaalproduct. Koop je 1 kast dan betaal je de volle prijs, maar bij 3 kasten betaal je niet 3x de volle prijs. Ook fabrikanten van apparatuur geven flinke kortingen naarmate je meer apparaten van hun koopt. Uiteindelijk komt daar een totaalprijs uit. Dat gaat allemaal via een computerprogramma, dus de adviseur heeft gewoonweg geen gedetailleerde uitsplitsing en kan ook niet zien wat bijvoorbeeld alleen de magnetron kost. We hopen dat dat een beetje duidelijk is.

Jos Francois, Eindhoven

8 december 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

7

Wat vond je positief aan onze service?

Duidelijke offerte, goed beeld van keuken. Niet opdringerige verkoop.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Bezorgkosten erg hoog, stel hiervoor een degelijke aanhanger of bus ter beschikking zodat mensen het zelf veilig kunnen vervoeren

Bas Wouters Directeur

Dank voor je goede beoordeling Jos. Het idee van een aanhanger of bus lijkt me logistiek niet haalbaar. Daar zitten te veel haken en ogen aan. Maar toch bedankt voor het meedenken. En natuurlijk veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!