Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Angelique Mulder, Amsterdam

5 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Dat jullie door heel Nederland showrooms hebben, ik had gedacht dat ik naar Duitsland moest. Verder helemaal niet opdringerig.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Geen idee

Bas Wouters Directeur

Dank je Angelique dat je de moeite en tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je tevreden bent. En inderdaad je hoeft niet naar Duitsland. De keuken komt rechtstreeks uit Duitsland van de fabriek naar jullie thuis!

Karin van Klingeren, Den Haag

4 februari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

de vriendelijke en zeer goed uitleggen medewerkers

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

niets

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank Karin voor je super beoordeling. De adviseurs van de showroom in Den Haag zullen dit met trots en plezier lezen!

Hanna Berragiy, Almere

17 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Bjorn was aardig probeerde ons niet iets aan te praten, professioneel en behulpzaam vond ik hem.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Meer keukenmonteurs in dienst nemen. De wachttijd is heel lang.

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Hanna voor je positieve beoordeling. Wij zijn voortdurend op zoek naar keukenmonteurs, maar dat moeten wel op en top vakmensen zijn. Vind die maar eens. Als je iemand weet, horen we het graag. We hopen dat het eindresultaat er – ondanks de bij jou wat lange wachttijd – mag zijn! Veel plezier met de nieuwe keuken.

Rob Engelberts, Veenendaal

15 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Prima service, klantvriendelijk, geduldig, duidelijk

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Toch teleurgesteld over prijs. Niet verwacht dat de offerte ver boven mijn budget lag gezien de aanbiedingen.

Bas Wouters Directeur

Dank je Rob voor je goede beoordeling. Wat betreft de prijs weten wij niet wat jullie in de showroom precies hebben besproken. In ieder geval zijn alle Keukenplaats aanbiedingen zoals afgebeeld op onze website te krijgen voor de geadverteerde prijs. Maatwerk, andere apparatuur, een vaatwasser erbij; het kan allemaal, maar dan moet de adviseur inderdaad gaan rekenen. Jammer dat je dat vond tegenvallen, maar de aanbiedingen zijn dan ook wel héél erg scherp geprijst.

Frits H. Groen, Amsterdam

14 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Zeer goede adviezen die hebben geleid tot een keukeninrichting waarover ik bijzonder enthousiast ben.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Nee, lekker houden zo!

Bas Wouters Directeur

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. De showroom in Amsterdam is pas net geopend, maar blijkbaar is de service al meteen top! Fijn om te horen.

Eva Bosch

13 januari 2020

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Fantastische service en wat een geduld! Ik ben 4 uur binnen geweest om twee keukens (zakelijk te kopen. Wilde twee betaalbare klassieke keukens met koperen kranen. Na een weekend vol terugstellende afspraken en vreselijke ervaring bij Ikea nu mijn droomkeukens. Bedankt dikke 10!

Bas Wouters Directeur

Een 10! En een dikke nog wel! Dat maakt onze adviseurs trots en blij. Dank je Eva.

Carla de Jong, Amsterdam

30 december 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Prettige benadering. Geen poespas, heldere offerte.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Wij besloten voor een andere aanbieder en lieten dit weten per mail. Daarop kregen we geen antwoord. Dat was jammer, hoewel ook wel begrijpelijk gezien de drukte met Kerst. Verder heel plezierig contact.

Bas Wouters Directeur

Dank je voor de goede beoordeling. We hebben nog even gecheckt, maar we kunnen geen mail van je vinden. Wel jammer dat je voor een andere aanbieder kiest. Ik stel voor dat we je over 20 jaar weer bellen (of afhankelijk van de gekozen aanbieder misschien al over 10 jaar). Tot dan!!

Marianne Buur, Zaandam

11 december 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

8

Wat vond je positief aan onze service?

Het gesprek blijft open, zodat er inzicht tot nieuwe ideeën mogelijk blijft.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Onze ingeboekte afspraak bleek afgemeld terwijl we dat niet hadden gedaan.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijk dank voor je goede beoordeling Marianne. Vervelend dat er blijkbaar een misverstand was met betrekking tot jullie afspraak, maar we gaan ervan uit dat alles toch nog goed is gekomen aangezien jullie vrijdag een vervolgafspraak hebben staan. We kijken ernaar uit om jullie dan weer te mogen verwelkomen.

Betty-lou Netto, Soesterberg

27 november 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Fantastische service in alles!!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets

Bas Wouters Directeur

Fijn om te horen dat je 100% tevreden bent met de service van de mensen van de showroom in Soesterberg. Zij doen er hun uiterste best voor en zijn blij om dit soort feedback te krijgen. Dank dat je de tijd hiervoor hebt genomen.

Susan, Veenendaal

14 november 2019

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Er werd goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en niks opgedrongen.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Tot nog toe niks kunnen bedenken

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor je uitstekende beoordeling Susan. Blij te horen dat je tevreden bent en wij zullen er voor zorgen dat je dat ook blijft!

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan!

Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk!

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!