Niet de bekendste van radio en TV, maar daardoor wel de goedkoopste!

Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

M.G. Ancher, Den Haag

10 augustus 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

9

Wat vond je positief aan onze service?

Meedenken, flexibel, service minded

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Communicatei of afspraak ging een beetje rommelig

Bas Wouters Directeur

Dan u voor de goede beoordeling. We hebben uw kanttekening doorgestuurd naar de showroom. Fijn dat u in ieder geval goed te spreken bent over het adviesgesprek.

Caroline Groenland-Henkes, Oisterwijk

5 augustus 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Ze luisteren naar je wensen en denken met je mee. Ook dringen ze je niet op om meer te kiezen dan je wilt. Echt fijn om hier een keuken te kopen. Zeker als je niet precies weet wat je wilt

Bas Wouters Directeur

Hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling Caroline. Daar zal ook jouw adviseur Roy blij mee zijn. Wij ook!

P.M. van Roon, Oud-Beijerland

2 augustus 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Prima geholpen door Patrick van de showroom in Oud-Beijerland. Hij nam alle tijd voor ons en dacht mee met ons. Ongedwongen en prettige sfeer. Mede daarom hier een keuken aangeschaft. De keuken moet nog geplaatst worden, maar daar heb ik wel vertrouwen in. Al met al een aanrader.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Zou het niet weten.

Bas Wouters Directeur

Vriendelijke dank voor de mooie woorden. Patrick zal trots zijn. Altijd fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Melanie Smeitink, Arnhem-Zuid

1 augustus 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

De aandacht en tijd

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Melanie dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. Fijn dat je helemaal tevreden bent met je bezoek aan onze showroom in Arnhem-Zuid.

Wilma & Danny v.d. Voort, Eindhoven

25 juli 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Superservice en erg vriendelijk personeel , echt een aanrader

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Vond 't prima zo

Bas Wouters Directeur

Dank jullie wel Wilma en Danny. We kijken uit naar de beloofde foto zodra we jullie keuken vakkundig hebben geplaatst.

Yashvir Kharagjitsing, Den Haag

5 juli 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Bas Wouters Directeur

Dank je wel Yashvir. Onze showroom in Den Haag heeft goed werk afgeleverd. Zijn we – samen met u – blij mee.

Suzanne Kerkhofs, Eindhoven

25 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

7

Wat vond je positief aan onze service?

Ze maken tijd vrij, hebben geen haast. Eerlijkheid.

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Contact met de klant via mail of telefoon

Bas Wouters Directeur

Bedankt voor je goede beoordeling Suzanne. Contact per mail zou geen probleem moeten zijn. Telefoon is wat lastiger omdat de adviseurs vaak midden in een gesprek zitten. Zoals je misschien hebt ondervonden duurt zo’n gesprek gauw 2 uur. Dan is het vervelend voor beide partijen als de adviseur een paar keer van tafel moet weglopen. We experimenteren momenteel om telefoontjes dan door te schakelen naar de centrale. Bedankt voor de tip!

Rachel Sengers, Arnhem

22 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

een top servers.. goed geholpen door carlos goed mee gedacht

Robin Stoop, ‘s-Hertogenbosch

18 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

Gastvrij,meedenkend en zeer oprecht!

Wat kunnen we nog aan onze service verbeteren?

Niets is goed geregeld!

Bas Wouters Directeur

Dank je wel voor de beoordeling Robin. Goed te lezen dat je de adviseur van onze showroom in Den Bosch “gastvrij, meedenkend en zeer oprecht” vond!

Susan Verburg, ‘s-Hertogenbosch

8 juni 2018

Hoe beoordeel je het contact met Keukenplaats?

Zeer positief

Hoe beoordeel je de kwaliteit van onze service?

Zeer goed

Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie of vrienden?

10

Wat vond je positief aan onze service?

De persoon die ons hielp heeft mijn vertrouwen gewonnen. Ik heb een heel goed gevoel over keukenplaats.

Bas Wouters Directeur

Merci Susan. Fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te sturen. We weten zeker dat de adviseur van showroom Den Bosch je vetrouwen niet gaat beschamen.