De kwaliteit

Bij Keukenplaats komen kwaliteit, design en techniek samen. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten alles van keukenapparatuur. Tijdens jouw bezoek ontvang je advies over materialen, kleuren en de beste inrichting. Onze fabrikanten zorgen voor snelle levering van onderdelen. Samen gaan we voor een kwalitatieve keuken waar je langdurig plezier van hebt.

Keukens van Duitse topfabrikanten

Keukenplaats werkt samen met de grootste Duitse keukenfabrikanten zoals bijvoorbeeld Häcker Küchen. Deze leveranciers staan bekend om kwalitatief hoogstaande en duurzame keukens en produceren tot wel 3.500 keukens per dag!

3.500

keukens per dag

2.167

werknemers

96

landen actief

Duitse topfabrikanten

Al jaren werken wij samen met Duitse topfabrikanten. Onze fabrikanten produceren moderne inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Hierdoor leveren wij hoogwaardig keukenmeubilair dat met grote zorgvuldigheid en oog voor detail is gemaakt.

99,6% van de keukens wordt op tijd geleverd

Alle leveranciers leveren de onderdelen van je keuken in de afgesproken week. Deze worden binnengebracht in ons centrale magazijn. Vervolgens controleren we of de keuken helemaal compleet is. Gelukkig is dat meestal het geval. In 99,6% van de gevallen kan Keukenplaats de keuken compleet leveren op de dag die met je afgesproken is.

Maatwerk mogelijk

Bij Keukenplaats begeleiden we onze klanten naar hun droomkeuken. We willen je écht leren kennen, zodat ons advies naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ieder persoon en ieder huishouden is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om advies op maat te geven, waarbij rekening wordt gehouden met al jouw persoonlijke voorkeuren en eigenschappen.

Maak een afspraak en kom langs!

Bij Keukenplaats werken we zo slim mogelijk, zodat we jou de laagste prijs kunnen bieden. Om ons personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, werken we alleen op afspraak. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal.

28 vestigingen in het hele land, dus altijd één in de buurt!

Maak een afspraak
Je zit nergens aan vast!
Meer over het adviesgesprek
Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Ons hoofdkantoor

Hoofdkantoor Keukenplaats, Schinkelse Baan 1, 2908LE Capelle aan den IJssel

Overige informatie

KvK: 66964083, BTW nr.: NL8567.73.116.B.01, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL56ABNA0491218028

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!