Goedkope keukens Drenthe

Wij leveren goedkope keukens door directe inkoop bij keuken fabrieken. Wij leveren de keukens van de fabriek direct bij onze klanten. Met 20 showrooms door heel Nederland zitten we altijd dicht bij je in de buurt. Ook bieden we de mogelijkheid voor een thuisbezoek aan.

Altijd maatwerk mogelijk en ook kunnen we u ontzorgen met professionele montage.

Bij ons direct een eerlijke en lage prijs!

Onze showrooms in Veendam, Heerenveen en Zwolle verwelkomen alle veel bezoekers uit Drenthe.

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan

Ook 's avonds en in het weekend mogelijk!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews

Henk en Marika Suurd

Assen

Niets meer dan lof van het eerste gesprek tot eindelijke de keuken zoals deze nu staat van ontwerp tot plaatsing in volledige tevredenheid.

"Het keuken ontwerp ging in prima combinatie van eigen inbreng en tips van Hajo om tot het perfecte plaatje te komen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn prima tot uiting gekomen in onze nieuwe keuken.

Je hoort weleens van die verhalen dat je een keuken wilt die voldoet aan alle wensen; in ons geval is dat gelukt.

De plaatsing van de keuken is ook volledig naar tevredenheid verlopen er werd zeer netjes gewerkt; het voorwerk hiervan heeft zeker bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat.

De keuken is geworden zoals we het hadden gehoopt. Complimenten aan Hajo voor ontwerp en advies. En de complimenten voor het voorwerk en het....."

4,7 uit 5 sterren uit 11.234 reviews

Hanneke en Rob Jungen

Alteveer

"Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij via Duitsland en Zweden (bekend merk) zomaar terecht in Veendam. Een knusse kook-winkel en meteen naar onze smaak.

We werden er hartelijk ontvangen door manager Hayo Smit. Hij gaf ons de ruimte en voorzag ons van professionele adviezen. Het klikte zoals je wel zegt. Keuzes maken was voor onszelf niet zo moeilijk en met de aanwijzingen van Hayo was het redelijk snel beslist.

We hebben een prachtige op maat gemaakte keuken met een prachtig Pelgrim fornuis, dito afzuigkap en vaatwasser uitgezocht en besteld. En dat ook nog voor een volgens ons goede prijs voor deze kwaliteit.

Het “slopen” van de oude keuken en installeren van de nieuwe werd vervolgens door installateur Ronald Reinders op zich genomen. Die weet van wanten! De oude keuken....."