Cork

Een chique keuken voor 6.995,-. De keukenachterwand heeft een bakstenen look waardoor er een luxe sfeer ontstaat. Alternatieven voor bakstenen zijn bijvoorbeeld steen strips of behang. Je creëert hetzelfde effect, maar het is voordeliger en heeft minder onderhoud nodig.

Vermont

Een strakke keuken met kookeiland voor 11.999,-. Er is voldoende opbergmogelijkheid in de grote greeploze keukenkasten. Gecombineerd met houtlook onderdelen vormt er een mooi en licht geheel.

Doornik

Deze betonlook keuken met schiereiland van 7.695,- biedt naast een ruim kookgedeelte ook veel opbergruimte. De keuken heeft een uitnodigend karakter waardoor er een fijne ontmoetingsplek voor vrienden en familie ontstaat.

Hallstat

Deze moderne grijze keuken van 6.950,- heeft een strak design. Een greeploze keuken is een trend van de afgelopen jaren. Bij een greeploze keuken wordt de keukenhandgreep of -knop achterwege gelaten waardoor de keuken een strakke en minimalistische uitstraling krijgt.

Bologna

Deze keuken van 8.495,- heeft niet veel nodig om er prachtig uit te zien. De keuken bestaat uit een lang aanrechtblad met aanvullend bargedeelte en een ingebouwde kastenwand. Het ontwerp loopt door in de rest van het interieur.

Boekarest

Een minimalistische grijze keuken voor 12.099,-. Een greeploze keuken oogt modern, stijlvol, rustig en ruimtelijk. Ook zijn greeploze kasten gemakkelijk schoon te maken en is er geen mogelijkheid dat je met kleding blijft hangen of er tegenaan stoot.

Avignon

Deze betonlook keuken van 9.995,- past goed bij de rest van het interieur. Er is een bargedeelte geplaatst waar je gezellig aan kan ontbijten of lunchen. Visite zal vast op dit mooie plekje in jouw huis willen aanschuiven.

Granada

Een ruime keuken met schiereiland voor 6.999,-. De hoogglans grijze keukenkasten hebben horizontale stanggrepen waardoor je gemakkelijk de kasten kunt openen. Aan het schiereiland zit een bargedeelte waar je ’s avonds fijn samen wat kunt drinken.

Brighton

Deze keuken van 5.800,- neemt weinig ruimte in door de ingebouwde kastenwand met oven. De bovenste keukenkasten met zwart glas zorgen voor een exclusieve look. Ook de zwarte afzuigkap past mooi bij de rest van de keuken.

Lucca

Deze moderne keuken van 12.800,- heeft een centrale plek in het huis. Het is daardoor van belang dat de keuken mooi staat bij de rest van het interieur. Er vormt een subtiele combinatie van zwarte en hoogglans witte keukenkasten. Het ingebouwde koffiehoekje is een luxe toevoeging.