Lincoln

Een minimalistische betonlook keuken voor 4.950,-. De betonlook heeft de uiterlijke kenmerken van echt beton. Toch is het materiaal minder zwaar en zijn de randen minder scherp. Betonlook is erg geschikt voor een eettafel of salontafel waardoor de meubels perfect bij de keuken passen.

Cork

Een chique keuken voor 6.995,-. De keukenachterwand heeft een bakstenen look waardoor er een luxe sfeer ontstaat. Alternatieven voor bakstenen zijn bijvoorbeeld steen strips of behang. Je creëert hetzelfde effect, maar het is voordeliger en heeft minder onderhoud nodig.

Sarajevo

Deze betonlook keuken van 4.995,- heeft een mooie combinatie van lichte en donkere kleurtinten. Het kookeiland heeft een prominente plek in de woning waardoor de keuken onderdeel van de woonkamer vormt.

Deltona

Deze compacte keuken van €6.250,- is slim ingedeeld. De U-keuken met schiereiland zorgen voor voldoende opbergruimte en een leuk bargedeelte waar je ’s ochtends een kop koffie kan drinken. De open wandplanken en gedeeltelijk glazen wandkasten zijn een leuke toevoeging.

Boekarest

Een minimalistische grijze keuken voor 12.099,-. Een greeploze keuken oogt modern, stijlvol, rustig en ruimtelijk. Ook zijn greeploze kasten gemakkelijk schoon te maken en is er geen mogelijkheid dat je met kleding blijft hangen of er tegenaan stoot.

Bern

Deze betonlook keuken van 6.549,- neemt weinig ruimte in beslag door het kastenblok met ingebouwde oven. Ook de schuine afzuigkap zorgt voor meer beweegruimte in de keuken.

Belfast

Deze kleine betonlook keuken van 4.250 is slim ingericht waardoor alle keukenbenodigdheden een mooi plekje krijgen. Het design vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. Er is zelfs een bargedeelte toegevoegd waar je ’s ochtends heerlijk rustig kunt wakker worden.

Avignon

Deze betonlook keuken van 9.995,- past goed bij de rest van het interieur. Er is een bargedeelte geplaatst waar je gezellig aan kan ontbijten of lunchen. Visite zal vast op dit mooie plekje in jouw huis willen aanschuiven.

Krakau

Deze keuken van 3.200,- is slim ingericht waardoor er op een kleine ruimte toch voldoende kookvrijheid is en opbergmogelijkheden zijn. De keuken vormt een mooi geheel met de rest van het interieur.

Marseille

Deze stoere rode keuken van 2.895,- past helemaal bij de trends van nu. Er ontstaat een warme, sfeervolle ruimte. Rode keukenkasten zorgen voor een prachtig en opvallend geheel. Het grijze werkblad zorgt voor meer contrast.