Gelsenkirchen

Een stijlvolle meerwandige keuken voor 10.250,-. De fronten in deze keuken hebben een streepjes patroon die je niet vaak terugziet. Samen met het bruine werkblad creëren de frontjes veel sfeer. De zwarte afzuigkap is een bijzondere toevoeging.

Ingolstadt

Een grote klassieke keuken voor 14.599,-. Er is een mooie combinatie van grijze en witte fronten en een bakstenen achterwand. Er is goed gebruikgemaakt van de ruimte door kasten onder het smalle eiland te plaatsen.

Krefeld

Deze grote witte keuken van 5.775,- is geïnspireerd op de klassieke en landelijke stijl. Met landelijke keukengrepen haal je sfeer in huis. Je kunt de grepen ook meenemen in de rest van het interieur. Wanneer je voor witte fronten kiest, kun je de achterwand er laten uitspringen met een vrolijk patroon.

Magdeburg

In dit klassieke ontwerp van 10.950,- zijn veel lades en kasten toegevoegd. De keukengrepen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en passen goed bij de landelijke stijl van de keuken. De afzuigkap is een echte eyecatcher.

Chemnitz

Een grote klassieke keuken voor 7.149,-. De witte keukenfronten met kader en het donkere werkblad passen perfect bij de rest van het interieur. In de keukenkasten met doorzichtig glas kun je jouw mooiste servies kwijt.

Bonn

Een grote landelijke keuken met veel opbergruimte voor 8.195,-. De witte fronten met kader zorgen voor een klassiek ontwerp. De massieve afzuigkap komt daarbij goed tot zijn recht. In deze keuken vind je kasten en lades in verschillende uitvoeringen. Er is veel mogelijk.