Colmar

Een prachtige ruime keuken voor 9.495,-. Deze keuken heeft een landelijke stijl en is een echte leefkeuken. Je kan gezellig samenkomen met je gezin of een drankje drinken met vrienden aan het bargedeelte. Aan ieder detail is gedacht.

Dubrovnik

Een landelijke grijze keuken voor 10.199,-. Boven het keukenblad is een handig ophangrekje geplaatst waar je keukengerei aan kwijt kan. De keukenkastjes met glazen deuren zijn een leuke toevoeging.

Reine

Een keuken met schiereiland voor 7.895,-. Deze grijze keuken is een mix van modern en traditioneel. Er is voldoende beweegruimte in de keuken waardoor je gezellig met het gezin kan samenkomen. Een mooie toevoeging is de ingebouwde inductieplaat op het schiereiland.

Liberec

Een ruime witte keuken voor 6.995,-. Er ontstaat een landelijke sfeer door het houten keukenblad en de knoppen als handgreep. De grote afzuigkap boven het kookeiland en de glazen keukendeuren zijn een mooie toevoeging.

Krefeld

Deze grote witte keuken van 5.775,- is geïnspireerd op de klassieke en landelijke stijl. Met landelijke keukengrepen haal je sfeer in huis. Je kunt de grepen ook meenemen in de rest van het interieur. Wanneer je voor witte fronten kiest, kun je de achterwand er laten uitspringen met een vrolijk patroon.

Magdeburg

In dit klassieke ontwerp van 10.950,- zijn veel lades en kasten toegevoegd. De keukengrepen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en passen goed bij de landelijke stijl van de keuken. De afzuigkap is een echte eyecatcher.

Bonn

Een grote landelijke keuken met veel opbergruimte voor 8.195,-. De witte fronten met kader zorgen voor een klassiek ontwerp. De massieve afzuigkap komt daarbij goed tot zijn recht. In deze keuken vind je kasten en lades in verschillende uitvoeringen. Er is veel mogelijk.