Keuken renoveren

Als je droomt van een moderne keuken met alle gemakken van vandaag de dag, maar geen zin hebt in hak- en breekwerk, dan is keukenrenovatie een goede optie. In vergelijking met het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken biedt keukenrenovatie namelijk veel voordelen.

Bij keukenrenovatie wordt gebruik gemaakt van de basis van jouw huidige keuken. Die is vaak nog prima in orde. Het resultaat is dat je een ‘nieuwe’ keuken krijgt zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Hierdoor is keukenrenovatie aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken.

Een van onze adviseurs komt bij jou ter plekke kijken en luistert naar jouw wensen om de keukenrenovatie mogelijk te maken. Hij kent als geen ander de mogelijkheden om jouw keuken te vernieuwen. Aan de hand van voorbeelden komt hij samen met jou tot jouw ideale keuken op maat.

Keukenplaats is vaak in staat jouw keuken in één dag te renoveren. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte afwerking met nieuwe keukenkastjes, een keukenblad en/of keukendeurtjes. Zo heb je meestal in één dag weer een onderhoudsvriendelijke keuken die eruitziet als nieuw.

Renoveren; een duurzame keuze

Naast het feit dat keukenrenovatie een voordelige keuze is, is het ook nog eens duurzaam. Door gebruik te maken van de basis van jouw huidige keuken wordt er minder materiaal verspild. Hierdoor is keukenrenovatie een milieuvriendelijkere optie dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken.

Maak een afspraak, wij komen bij je langs!

Wilt u graag een afspraak inplannen met één van onze deskundige adviseurs?

 • Hierop bellen we je om een afspraak in te plannen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van advies naar renovatie in 7 stappen:

 1. Wij bellen je kort om de adviesafspraak door te nemen en een datum vast te leggen.
 2. Onze adviseur komt bij je thuis.
 3. Nadat je met onze adviseur de mogelijkheden besproken hebt rekent hij/zij direct uit wat de kosten zijn zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 4. Het is bezoek is gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een gedegen advies betaal je helemaal niets.
 5. Bereid je vast voor op het bezoek:
  Bepaal wat je zou willen behouden van de huidige keuken en bedenk vast wat je mooi vindt qua stijl en kleuren.
 6. Helemaal tevreden met ons advies en prijsvoorstel? Dan kun je jouw keukenrenovatie gelijk bestellen. We maken de opdracht in orde en daarna volgt er een afspraak om je keukenrenovatie tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.
 7. Tijdens het inmeten maken we direct een afspraak voor de montage en weet je gelijk wanneer de werkzaamheden starten en kunt genieten van je keukenrenovatie!