Berthy en Gerard

We zijn over het algemeen tevreden over de keuken. Er zijn een paar punten:

  • we hadden aluminium strips besteld achter de greep. Uiteindelijk zijn ze in wit geleverd en zijn we hier erg blij mee. Vinden dit toch mooier. Dit valt gelukkig goed uit, maar is dus anders als de bestelling.
  • de bartafel was te hoog. hoogte van een sta tafel is 110, de bartafel was 120 (poten 110 en blad 10) Hier kwamen we achter tijdens monteren, Raymond kon hier niets aan veranderen. Uiteindelijk hebben we zelf 10 cm van de poten af laten halen en tafel opnieuw gemonteerd.
  • Bij het plaatsen van de keuken werd een mal gemaakt voor het blad. Uiteindelijk zat hier 2 weken tussen. Raymond heeft deze zaterdag gemaakt, dinsdag afgeleverd bij bedrijf en zaterdag een week later geplaatst. We zijn blij dat het blad goed is en dat jullie het risico niet wilde nemen met het opmeten. Maar we hadden graag gehad dat we van te voren wisten dat hier 2 weken tussen zou zitten.
  • Het blad is niet afgekit. Raymond gaf aan dat dit door de tegelzetter gedaan kon worden. Er moesten nl nog een rij tegeltjes boven het blad komen. Vgl ons bouwbedrijf gebeurd dit nooit, hij kit geen blad af. Dit moeten we nu laten doen, incl kosten kit.

Geef een reactie